× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Leikkaushaavan/arven parantuminen2

Lisää
3 viikkoa 6 päivää sitten #50449 : Jason12345
Hei,

viittasit edellä annetussa vastauksessa erilaisiin arpikorjauskeinoihin. Olisiko mahdollista hieman avata tarkemmin millaisia optioita on olemassa ja missä vaiheessa niitä kannattaa harkita?

Kirjoitit edellisessä viestissä, että "direct brow lift" sopii tuuhea- ja tummakulmakarvaisille, jolloin arpi saadaan piiloon helpommin. Minulla on täysin vaaleat ja ohuet kulmakarvat, jotka eivät peitä arpia, joten mahdollisimman hyvä lopputulos on toivottavaa. Ja leikkauslinjatkin ovat hieman erilaiset, toisella puolella menee juurikin kulmakarvan rajalla, jolloin paremmin piilossa. Toinen taas on 2-3 milliä kulmakarvan yläpuolella ja tullee näkymään aina hieman.

Arvet ovat kyllä parantuneet edellisestä kysymysajankohdasta jonkin verran. Monissa valo-olosuhteissa ne eivät juurikaan näy, mutta joissain olosuhteissa näkyvät huomattavan selkeästi.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
3 viikkoa 5 päivää sitten #50459 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Täsä vaiheessa kyseeseen tulisi lähinnä eri tyyppiset täyteainehoidot tai kevyemmät ns. skinbooster täytöt, jotka sekä täyttävät että parantavat arven laatua. Vaihtoehtona PRP hoito tai rasvansiirto (nanorasva mahdollisesti). Toki tilanne pitää arvioida ensin ja varmaan oma plastiikkakirurgisi tekee myös näitä hoitoja.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.157 sekuntia