× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Abdominoplastia -turvotus

Lisää
3 viikkoa 2 päivää sitten #50193 : Lis
Hei. Minulle on tehty kyseinen leikkaus kolme kuukautta sitten. Leikkaus itsessään meni hyvin, leikkauksen jälkeen n.viikon ajan vatsaan kertyi nestettä jota punktoitiin. Kuitenkin aika pieniä määriä. Tämän jälkeen käytössä on ollut korsetti ja tukiliivi.
Häiritsevä asia tässä on edelleen läsnäoleva turvotus. Vatsani muoto on toki muuttunut sillä roikkuvaa nahkaa on poistettu mutta edelleen se muistuttaa lähinnä pientä.jalkapalloa. vaatekoko ei juuri ole muuttunut eikä kilojakaan ole tainnut poistua. Vyötärönympärys on aikalailla samoissa kuin ennenkin.
Nyt kun leikkauksestA on.jo kolme kuukautta, voiko kyse edelleen olla turvotuksesta? Jos ei niin mistä? Olen pohtinut toki myös sitä että aineenvaihduntani varmasti on aikalailla heikentynyt sillä alkuvuodesta ei juuri kipujen takia tullut liikuttua.
Voinko nyt jotenkin myötävaikuttaa siihen että tulokset alkaisivat vihdoin.ja viimein näkymään? Ja miten?
Kiitos!

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 viikko 4 päivää sitten #50295 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

Totta että vatsan muotoiluleikkauksen jälkeen on pitkään turvotusta, jopa puoleen vuoteen saakka, mutta kyllä 3 kuukauden kohdalla jo todellinen muoto hahmottuu. Pyöreyttä vatsalle voi aiheutta se, että vatsaontelon sisäinen paine korostaa rakennetta varsinkin, jos lihaksia ei ole ommeltu toimenpiteessä. Ultraäänellä on melko helppo selvittää syy tässä vaiheessa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.150 sekuntia