× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Pienemmät implantit

  • Kissanainen
  • Kissanainen hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Poissa
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
  • 1.2.19. Mentor anatominen CPG 321 280cc.
Lisää
2 kuukautta 2 viikkoa sitten #49019 : Kissanainen
Heippa!

Ajattelin kysellä mitä asioita olisi syytä ottaa huomioon kun haaveilee pienemmistä implanteista? Minulla on teillä KC Clinikilla laitetut Mentorit kokoa 375. Haluaisin kuitenkin pienemmät implantit. Entäs noin karhea pintaisesta implantista vaihto esim Motivaan joka ei käsittääkseni kiinnity ollenkaan. Kun on isompi implantti tasku isommalle implantille onko vaarana että sileäpintainen implantti vain jää pyörimään liian isoon tilaan? Haaveissa olisi ehkä 300-330 koon imlantti ja matalammalla profiililla, nyt kun tuo Mentor on CPG 322.
MItkä on tärkeät asiat huomioida tällaisessa projektissa josta haaveilen? :)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
2 kuukautta 1 viikko sitten #49069 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

Implanttikoon pienentäminen on usein hieman haastavampi juttu. Tilanteesta riippuen 10-20% pienennys voi onnistua ilman ylimääräisiä arpia (kohotus/kudoksen kiristys) käyttäen mahdollisesti hyväksi kapselin sisäistä tiivistämistä RF energialla tai Argon- tai plasmasuihkulla sekä myös sisäisellä ompelulla. Pyöreä implanttia voi olla tässä tilanteessa hyvä vaihtoehto, joskin pieni riski että implantti liikkuu hieman isommassa tilassa varsinkin kun nykysuosituksen mukaan käytetään sileitä tai hyvin hennosti karhennettuja pyöreitä implantteja, jotka eivät käytännössä kiinnity. Motiva kuuluu jälkimmäiseen ryhmään.

Ehkä tärkein asia on arvioida kokonaistilanne (implantin ja rinnan rakenteen suhteen eri testein ja ultraäänellä) sekä käydä eri vaihtoehdot läpi. Joskus voidaan tehdä suurempikin piennenys vain sisäisesti pienentämällä implanttitaskua.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.149 sekuntia