× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Kapseloitumisen oireista

Lisää
2 kuukautta 2 viikkoa sitten #48973 : MI98
Hei!
Omasta rintaoperaatiosta on nyt kohta 5kk aikaa. Haluaisin tietää, mitkä ovat kapseloituneen rinnan oireita. Onko kapseloitunut rinta esim. kipeämpi tai kiinteämpi kuin toinen. Lisäksi onko normaalia että rintojen välillä on vähän eroja pehmeydessä/kiinteydessä tämän 5kk jälkeen. Vasen rintani on hieman kiinteämpi kuin oikea, mutta ulkonäöllisesti ei merkittävästi eroa oikeasta, eikä vasen ole juurikaan kipuillut oikeaa rintaa sen enempää. 6kk jälkikontrolli on minulla kuukauden päässä, joten voin varmaan rauhassa odotella sinne asti. Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
2 kuukautta 2 viikkoa sitten #48983 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

Tässä vaiheessa eroa vielä rintojen kiinteydessä ja tuntemuksissa voi vielä olla. Voi sanoa että lopulliseen pehmenemiseen menee jopa yli vuosi hieman raknenteesta ja implantista johtuen. Joten en olisi kohdallasi huolissaan tässä vaiheessa.

Kapseloitumisen oireista. Tavallisimmin kiinteys/kovuus toiseen rintaan verrattuna (joskus voi olla molemmin puolin), rinnan muodon muuttuminen hieman pyöreämmäksi ja implantin nouseminen ylemmäksi, samoin rinnan kipeytyminen. Kapseloituminen voidaan todeta kliinisellä tutkimuksella, ultraäänellä, magneettikuvauksella, mutta joskus tilanneselviää vasta toimenpiteessä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.180 sekuntia