× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Tuplarinta ja sen korjaaminen

Lisää
6 kuukautta 1 viikko sitten #48321 : Kokonainen1
Hei!

Minulla melko paha tuplarinta oikeassa rinnassa. Oma löysää rintaa on implantin päällä. Implantit laitettu osittain lihaksen alle sebbin 370cc anatominen 1v sitten. Tuplarinta ollut kokoajan nähtävissä. Omaa rintapoimua piti laskea koska rinnat olivat epäsymmetriset lähtökohtaisesti.

Mikä mielestäsi olisi paras tapa korjata tuplarinta? Kirurgini ehdottaa pystyviiltoa(veneviiltoa). Onko tuplarinta ns.leikkausvirhe vai miksi se tulee? En osannut varautua siihen eikä tuplarinnasta ollut kirurgin kanssa ennen toimenpidettä puhetta. Epäsymmetrisyydestä oli mutta onko se sama asia?

Kiitos jos ehdit vastata.

Suunnitteilla 12/1017
Sebbin anatominen full profile 370cc osittain lihaksen alle

Omat mitat 163cm 63kg
B kuppi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
6 kuukautta 1 viikko sitten - 6 kuukautta 1 viikko sitten #48323 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

Ns. tuplarintaa on monenlaista ja se voi johtua useammasta eri syystä. Mm. oma rintakudos on venyttynyt aiemmin esim. raskauden ja imetyksen myötä oman rinnan pohjaa pienemmältä alueelta tai oman rinnan pohja suhteellisen pieni ja implantti laitetaan laajemmalle alueelle. Myös tubulaarisesssa rinnassa tämä riski on herkemmin, samoin jos kireä rinnanaluspoimu ja tarvitaan lisää volyymia rinnan alaosaan laskemalla implantin kanssa poimua.

Usein plastiikkakirurgi osaa varoittaa tästä riskistä etukäteen ja toimenpiteen aikana voidaan tätä poimualuetta vapauttaa sisäpuolelta eri tavoin tai tehdään samalla keskiosaa kiristäviä toimenpiteitä. Joskus tämä ongelma tulee jälkeenpäin ilman että selkeästi etukäteen tai leikkauksen aikana tätä huomattaisiin. Muitakin syitä on...

Kustannusten suhteen uusintaleikkaus näissä tilanteissa on aina tapauskohtainen, koska kyseessä ei ole varsinaisesti alkuvaiheen lääketieteellinen ongelma (vuoto, tulehdus, haavaongelma yms.).Eli kyseinen klinikka/sairaala tai plastiikkakirurgi tekee ehdotuksen tämän suhteen.

Epäsymmetrisyys on eri asia eli tarkoittaa rinnan muodon, koon, tason tai jossakin tapauksessa rintakehän epäsymmetriaa.

Korjausmenetelmät riippuvat hyvin paljon tilanteesta eli vaihtoehtoja useita. Voidaan sisäpuolelta vapauttaa kiristävää poimua tai ulkopuolelta erityistekniikoin tai tehdä rintaa kiristäviä toimenpiteitä, kuten sinulle suunniteltiin. Myös joissakin (varsinkin lievissä) tilanteissa voi rasvansiirrosta kiristävään poimuun olla merkittävä apu. Ja voidaan myös yhdistää tarvittaessa eri tekniikoita.

Toivottavasti pääsette hyvään ratkaisuun.
Viimeksi muokattu: 6 kuukautta 1 viikko sitten : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.155 sekuntia