× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Kivut

Lisää
8 kuukautta 4 päivää sitten #48102 : Vaahtera
Hei, onko normaalia että huomenna huomenna on kulunut 6 vkoa implanttien vaihdosta ja edelleen kipuja varsinkin sisäpuolella, jonne jouduttiin implanttitaskua laajentamaan.Kyljellään nukkuminen on edelleen hiukka kivuliasta ja myös aamut.Mutta myös päivisin juuri niissä sisäosissa sitä kivyn tunnetta(ei toki kovaa).Rinnat palpotu 3 krtaa ja ultrattu kerran, ei löydöksiä, haavat olleet aina siistit.Crp:n nousua ja lämpöä kipujen lisäksi oli neljän viikon kohdilla ja hb laskenut, mutta voinko jo nyt kun crp 10 luottaa siihen ettei tulehdus johtunutkaan rinnoista kun löydöksiä ei ollut?Voinko siis lopettaa rintoihin kohdistuvan pelon.Kauan kipuja voi olla niin että ollaan normaalin rajoissa?

Mentor pyöreä 275 cc 9v.sitten, mitat silloin 165/51. Jäi liian pieneksi, 7.8.2018 Nagor Impleo 460cc 165/58.3 x imetetyt A tai AA

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
8 kuukautta 4 päivää sitten #48103 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

En olisi huolestunut, varsinkin sinua on tutkittu asian suhteen hyvin. Implantin vaihdon jälkeen kivut ovat yleensä vähäisemmät, mutta sinulle on tehty lisää tilaa ja varsinkin jos lihaskiinnitystä on irroitettu niin kipuja voi edelleen olla tässä vaiheessa. Oireita voi olla vielä 3 kuukaudenkin kohdalla, mutta pitäisi koko ajan helpottua.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.155 sekuntia