× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Samat rintaliivit leikkauksen jälkeen

Lisää
6 kuukautta 1 viikko sitten #48051 : Ngi300
Minulle tehtiin kolme viikkoa sitten rintojen kohotus ja lisättiin 300cc implantti osittain lihaksen alle. Huomasin että minulle mahtuvat viela samat liivit mitkä ennen leikkausta, toki täyttyvät eri tavalla mutta eivät ne pienetkään ole. Voisiko tämä johtua siitä, ettei implantti ole vielä laskeutunut kuppiin vai eikö 300cc kasvata rintaa tämän enempää?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
6 kuukautta 6 päivää sitten #48079 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

Js implanttien lisäksi tehtiin myös kohotus, niin samalla kun tulee lisää volyymia, kohotuksella taas tiivistetään rintaa ja kokonaisvaikutelma voi olla pienempi kuin pelkällä implantin laitolla.

Jos kyse vain implantin laitosta niin lihaksen alle (osittain) antaan pääsääntöisesti pienemmän volyymi vaikutuksen kuin päälle laitettu. Myös implantin ja rinnan kiinteydellä tähän vaikutusta.

Jos käytettiin implantin suunnittelussa ns. sovitusimplantteja omissa liiveissä niin siinä huomaa että vaikka rinta kasvaa niin liivien periksiannon vuoksi ei kuppikokoa tarvitse kasvattaa välttämättä.

300 cc:n lisäys antaa yleensä 1-2 kuppikoon muutoksen eurooppalaisissa mitoissa. Toki liiveissä paljon eroa ja tähän vaikuttaa myös rintakehän ympärys, rakenne, implantin sijoitus, käytetty implantti jne..

Toki ollaan vasta alkuvaiheessa rintojen muotoutumisen suhteen kohdallasi.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.137 sekuntia