× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Kivuista

Lisää
5 kuukautta 2 viikkoa sitten #47974 : Vaahtera
Hei taas, onko normaalia että lihaskivut rintoihin(tai luulen lihaskivuiksi) imestyvät vasta n.3 viikkoa leikkauksesta ja ovat pahimmillaan aamulla.Nukun jo kyljellään(nukuin hetken ennen kipujakin).Päivän mittään kipu siirtyy selkään oukean rinnan korkeudelle kuten raskaana ollessani joka kerta, enkä ole raskaana.Voiko olla joku tulehdus lihaksissa tai rinnoissa?Eivät kyllä eritä mitään enkä tunne turvotusta.Huomenna 4 vkoa leiikauksesta(oli siis uusintaleikkaus 275 vaihdettiin 460).Vanhat olivat olleet jo lähes 10 v.Voiko olla ettei elimistö ns.tykkää uusista implanteista vai mitä tämä kipu varsinkin aamuisin on?Iltapäivällä siirtyen suurimmaksi osaksi selkään?Kiitos!

Mentor pyöreä 275 cc 9v.sitten, mitat silloin 165/51. Jäi liian pieneksi, 7.8.2018 Nagor Impleo 460cc 165/58.3 x imetetyt A tai AA

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
5 kuukautta 2 viikkoa sitten #48012 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

Oireita voi tuossa vaiheessa joskus ilmaantua enemmän, kun liikettä tulee lisää tai sitten että ei ole kunnolla pystynyt rentouttamaan yläkropan lihaksistoa. Oireet voivat tulla rasituksen jälkeen tai kun sinulla aamuisin yön jälkeen. Koska sinulla ei ole muita oireita (turvotusta, kuumetta tms.) en olisi huolestunut. Mikäli oireet pitkittyvät tai pahenevat tai tulee muita oireita niin tilanne on helppo tarkistaa ultraäänitutkimuksella.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.162 sekuntia