× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Kapselin uusiutuminen

Lisää
1 vuosi 1 viikko sitten #47240 : Nagorboobs
Kävin 5.4 kapselileikkauksessa, jossa korjattiin oikea rinta.
Milloin tietää, että rinta kapseloituu uudestaan? Nimittäin korjattu rinta oli alussa aivan ihanan pehmyt, samanlainen kuin tuo toinenkin, mutta kolme päivää sitten rinta muuttui kovaksi.
Rinnassa on ”paineen” tunne, se on huomattavasti kovempi taas ja ”tunnen” sen olon koko ajan, ihan samallalailla kuin kapselin kanssa. Onko mahdollista, että rinta voi kapseloitua uudestaan näin äkkiä? Vai voiko se näin jyrkästi muuttua pehmeästä kovaksi ja liittyy vain paranemiseen? Voiko uudelleen kapseloitumista ehkäistä jotenkin paremmin jollain tavalla? Hieronta tms? Uusi antibioottikuuri?
Minulla on nyt sitten korjatun rinnan tilalla taas kova liikkumaton rinta. Voiko tämä enää tästä muuttua takaisin pehmeäksi?
Niin harmittaa, kun tuntemukset ovat aivan samat kuin eka leikkauksen jälkeen, että tässäkö tämä taas oli. Sain nauttia pehmeästä rinnasta viikon.
Mitä on tehtävissä?

21.4.2015 Nagor 390cc pyöreä, Moderade, lihaksen päälle, Jyri Kullamaa, Fin-Est
5.4.2018 Oikea rinta korjattu kapseloitumisen takia, Jyri Kullamaa

Lähtötilanne: 75B ja nyt 70E/75D, näkymä paita päällä vastaa täyteläistä B-kuppia

Mitat: 168 cm ja 65 kg

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 6 päivää sitten #47249 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

Todennäköisesti kyse on nesteen kertymisestä rintaan (serooma), koska tullut noin nopeasti. Tämä voi kyllä valitettavasti edesauttaa kapselin kehittymistä. Ultraäänellä helppo varmistaa tilanne.

Uudelleen kapseloituminen tulee hitaammin. Tärkein tekijä estää uuttaa kapseloitumusta hyvän leikkauksen lisäksi (implantin vaihto + kapselin suhteen tehtävät tarvittavat toimenpiteet sekä bakteerien kasvua estävien aineiden käyttö) ja ongelmaton toipuminen eli varovaisuus toimenpiteen jälkeen. Hieronnalla ja uudella antibioottikuurilla ei ole todettu olevan vaikutusta.

Jos kyse seroomasta niin nesteen poistuttua rinnan pitäisi pehmetä, mutta tämä voi hieman lisätä riskiä myöhempään kapselitumiseen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.154 sekuntia