× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Implantin kiinnittyminen

Lisää
1 vuosi 2 kuukautta sitten #47115 : Catya
Hei.
Minulla on suuri huoli tulevan korjausleikkaukseni kannalta.

Minulla on implantit osittain lihaksen alla, mutta sijoitustapa ei enää sovi minulle. Mulle tuli tuplarintaa, implantit valahtanut ainakin 2cm liian alas ym. Tulossa on siis korjausleikkaus missä siirrämme implantit lihaksen päälle. Teen fyysistä työtä vaatevarastolla. Käytän käsiäni siis sarjatyönä pääasiassa koko ajan. (Nostelua, painamista, kiskomista ym. Kevyttä ja välillä enemmän voimaa)

Kauan todellisuudessa menee että (nagorin) implantit kiinnittyvät kudoksiin lihaksen päällä, onko siis lihaksen käytöllä suurikin vaikutus fyysistä työtä tehdessä? ilman riskiä pyörähtämisestä, valahtamisesta, kapseloitumisesta, implanttitaskun venymisestä ym?

Leikkaukseni oli joulukuussa, ja korjausleikkaukseni pitäisi tapahtua huhtikuussa.
Menen ehkä opiskelemaan alkuvuodesta 2019, onko viisasta odottaa leikkausta mieluummin opiskeluihin saakka jottei tulisi ylimääräistä rasitusta? Lihaksen alle laitettaessa työni on ollut aika rajallista lähes 3kk.

Jos siirrän korjausleikkausta vuodella, onko riski että tulevat implantit valahtavat nykyiselle tasolleen mihin ovat nyt valuneet, vaikka uusi tasku asetetaan lihaksen päälle? Iho on kuitenkin päässyt venymään väärästä kohtaa (Tyhmä kysymys ehkä?)
Ja voiko nykyiset implantit jatkaa valumistaan vuoden ajan?

Kiitos etukäteen!!

Rintojen suurennus:
4/2018 Nagor HR 520cc, Lihaksen päälle
12/2017 Nagor 460cc, lihaksen alle
4/2014 Nagor Impleo 330cc, lihaksen alle

158cm/56kg/Alkutilanne 75b

Tässä viestissä on kuva liitetiedostona.
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy nähdäksesi se.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 1 kuukausi sitten #47157 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

Nagorin pyöreä Impleo malli on pinnallaltaan ns. mikrokarhennettu implantti ja se kiinnittyy melko huonosti tai ei ollenkaan. Tosin pyöreällä implantilla ei tällä kiinnittymisellä ole juurikaan merkitystä, jos tila on sopivasti tehty. Uudessa leikkauksessa sinulle on suunniteltu tilan vaihto lihaksen alta päälle. On huomioitavaa, kun nyt alaosa on ongelmana niin jos aiemmin implantti on ollut osittain lihaksen alla ja vaikka siirretään päälle niin alaosa on samassa tilassa, jolloin alaosaa tuetaan erikseen omalla kudoksella tai implantein. Tosin kun kohdallasi on mahdollista siirtää implantti lihaksen päälle niin sen pitäisi korjata tilannetta paremmin. Tärkeää on toki toipua rauhassa ja välttää fyysistä rasitusta 6 viikon ajan leikkauksen ja maksimi rasitusta suositellaan usein vasta 3 kuukauden kulttua toimenpiteestä. Toki oma plastiikkakirurgisi tietää tilanteen parhaiten ja osaa suositella varoaikoja toimenpiteen jälkeen kontrollin yhteydessä kun tarkistetaan alkuvaiheen toipuminen. Toimenpiteen siitäminen myöhemmäksi kohdallasi ei pitäisi vaikuttaa tilanteeseen eikä tilanteen pitäisi merkittävästi nykyisesti muuttua.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.158 sekuntia