× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Rinnan alla jänne ja ylimääräinen poimu

Lisää
11 kuukautta 1 viikko sitten #47093 : Joope
Hei!

Leikkauksestani on nyt kolmisen viikkoa ja rinnan alla näyttäisi olevan ns. ylimääräinen poimu, kuin vatsamakkara mutta "tissimakkara". Onko normaalia vai tarvitseeko huolestua? Meneeköhän ajan kanssa ohi?
Toinen mieltä painava asia on että saman rinnan alla näkyy kuin joku jänne törröttäisi ihon alta. Se on myös kovin kipeä aamuisin ja kipuun herää pari kertaa yössä. Implantit on sijoitettu rintalihaksen päälle mutta lihaskalvon alle. Jänne menee pystysuuntaisesti rinnan alaosasta kylkiluiden päälle. Onko aihetta huolestua?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11 kuukautta 1 viikko sitten #47100 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

Tuohon jännemäiseen ja hieman kiristävään rakenteeseen on todennäköisesti syynä haavan sisällä oleva sulava ommel, joka tukee rakennetta. Tämä antaa itsestään periksi muutamassa viikossa, joten sille ei tarvitse tehdä yleensä mitään. Tuo makkara onkin vähän toinen juttu eli sitä en heti osaa sanoa mistä kyse. Tosin ollaan aivan alkuvaiheessa toipumista, joten tilanne todennäköisesti normalisoituu ajan kanssa. Toki kuvan kautta voi paremmin sanoa mistä mahtaa tämän suhteen olla kyse.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.136 sekuntia