× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Tuplarinta

Lisää
1 vuosi 3 kuukautta sitten #46740 : Kokonainen1
Hei!

Minulle on tehty 2kk sitten augmentaatio jossa laitettiin 370cc high profile puoliksi lihaksen alle. Lähtötilanne oli imetetty ja venähtänyt bkuppi. Omaa kudosta kuitenkin hyvin. Loppu tuloksena on yksi täydellinen rinta ja yksi tuplarinta. Tosin koko olisi voinut olla vähän suurempi. Mutta oli kirurgin mielestä hyvä. Tuplarinta tuli siihen rintaan mikä oli jo valmiiksi venyneempi ja löysempi. Oma kudos istuu ns. Impantin päällä sekä tuntuu ja näkyy hyvin. Mitä asialle on tehtävissä? Voiko sitä korjata jolloin toimenpiteellä tai implanttia, muotoa tai kokoa/sijoituspaikkaa vaihtamalla?

Kiitos jos ehdit vastailla!

Suunnitteilla 12/1017
Sebbin anatominen full profile 370cc osittain lihaksen alle

Omat mitat 163cm 63kg
B kuppi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 3 kuukautta sitten - 1 vuosi 3 kuukautta sitten #46756 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

Ns. tuplarinnalle on monia syitä. Lähtötilanne ratkaisee merkittävästi eli jos hyvin tyhjä/löysä kudos niin ko. ongelma syntyy helpommin. Samoin jos implantti on lihaksen alla.

Vaihtoehtoja on useita mitä mahdollisesti tilanteelle voi tehdä. Joskus korjautuu ajan kanssa tilanne ainakin osittain tai sitten pahenee. Riippuu tuplarinnan syystä. Eli jos kudos löysä implantin päällä, niin kudoksen kiristäminen kohotusleikkauksella voi tulla kyseeseen tai implantin koon kasvattaminen tai mallin muutos (pyöreästä anatomiseen esim,) tai implantin tilan vaihto lihaksen päälle ja samalla hieman erilainen implantti koon ja muodon suhteen. Jos kudoslöysyys ei ole merkittävä niin voidaan tilanne korjata mahdollisesti rasvansiirrolla... Muitakin vaihtoehtoja on eli riippuu paljon tilanteesta, mikä voisi olla paras ratkaisu kohdallasi.
Viimeksi muokattu: 1 vuosi 3 kuukautta sitten : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.157 sekuntia