× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Implantti painaa!

Lisää
1 vuosi 2 kuukautta sitten #46387 : Eevi
Minulle on tehty mastopexia ja samalla laitettu 500cc motiva full osittain lihaksen alle, noin vuosi sitten. Vasemman puolen rinta on ollut alusta lähtien roikkuvampi ja löllömpi, implantti liikkuu rinnassa enemmän verrattuna oikeaan. Nyt vasempaan rintaan on alkanut koskea, eniten kipua vaivaa makuuasennossa, ihan kuin implantin alla olisi joku kipu piste. Myös kipeän rinnan alaosassa on ryppyilyä. Kipu säteilee myös käteen. Mistä tässä voisi olla kyse?
Kiitos jo etukäteen

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 2 kuukautta sitten #46533 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

Vasemman puolen kanssa herkemmin vastaavaa ongelmaa eli implantti siirtyy alemmaksi ja sivulle. Tämä johtuu osittain anatomisesta rakenteesta eli rintakehä kaartuu yleensä jyrkemmin vasemmalla puolella rintakehän sisäisestä rakenteesta johtuen. Myöskin nykyisten modernien implanttien pintarakenne suosii enemmän implantin liikkuvuutta (kiinnittyvät huonommin/hitaammin tai ei ollenkaan). Eri asennoissa oireet voivat olla erilaisia kuten sinullakin. Samoin implantin rakenne voi painua enemmän jos se pääsee liikkumaan ja aiheuttaa herkemmin poimuilua, jonka tuntee tai näkyy varsinkin kohdissa, joissa vähän omaa kudosta. Kipuoireet voivat johtuen kyljessä olevasta lihaskalvosta tai tuntohermoista, joihin kohdistuu venytystä sinulla varsinkin makuuasennossa. Yläraajakipua tämä ei yleensä aiheuta, mutta kipuoireet voivat korostua saman puolen yläraajassa.

Tilannetta voidaan mahdollisesti korjata tukemalla alaosan ja ulkosivun rakenteita kirurgisesti. Toki muitakin vaihtoehtoja on ja harkitaan tilanteen mukaisesti.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.153 sekuntia