× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Lihaksen päältä lihaksen alle

Lisää
11 kuukautta 4 päivää sitten #45837 : Vivianh
Minulla on 485g pyöreät implantit lihaksen päällä. Rasvattomassa rintakehässäni implantin yläreunan muoto paistaa inhottavasti ja luo "pallot nahkan alla" efektin. Olen lihottanut muutaman kilon toivoessani sen auttavan, mutta valitettavasti rintakehäni pysyy luisena, vaikka painoa tulisi kuinka. En kuitenkaan mielelläni vaihtaisi anatomisiin implantteihin niiden kiinteämmän tuntuman takia. Onko siis mahdollista vaihtaa lihaksen päältä lihaksen alle ja voiko tämän tehdä näillä samoilla implanteilla, vai onko ne vaihdettava uusiin? Ja onko suositella muita vaihtoehtoja, millä lopputuloksesta saisi luonnollisemman?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10 kuukautta 3 viikkoa sitten #45883 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

Totta että implantin rakenne näkyy selkeästi lihaksen päällä, jos rasvakudos vähäinen (voi näkyä vaikka olisi allakin, jos kudokset ohuet). Vaihtoehtoja tilanteen muuttamiseksi on erilaisia: implantin vaihto erilaiseksi, rasvansiirto tai tilan vaihto.

Lähinnä implanttia vaihdettaessa voi kyseeseen tulla matalampiprofiilinen pyöreä implantti tai sitten anatominen implantti ja anatomisiakin löytyy hyvin pehmeitä versioita tänä päivänä. Rasvansiirrolla voidaan joskus reuna-alueiden näkyvyyttä pehmentää. Implantit voidaan sijaittaa myös eri tilaan eli lihaksen alle. Samoja implantteja ei käytetä. Ja yleensä lihaksen alle sijoitettuna vaatii kookkaamman implantin tässä tilanteessa. Eli vaihtoehtoja löytyy. Toki parhaimman vastauksen saat plastiikkakirurgin konsultaatiokäynnillä. Samalla voi tarkistaa ultraäänellä kudosten paksuu, joka helpottaa suunnittelua.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.314 sekuntia