× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Kipu rinnassa

Lisää
1 vuosi 3 päivää sitten #45611 : Miralaine
Mulla oli rintojen suurennusleikkaus perjantaina ja lauantai-iltana kun nousin sohvalta, vasemman rinnan sisäsyrjällä tuntui todella kova kipu, ihan kuin jotain olisi sieltä revennyt. Kipu on jatkunut yhtä kovana siitä asti, kolmisen päivää ja tuntuu aina kun rinta liikkuu etenkin sisäänpäin ja kävellessä, asennon vaihdossa, syvään hengittäessä ja kun sitä kohtaa rinnasta koskettaa. Kipu on hyvin paikallinen ja todella kova.

Onko tällainen kipu ihan normaalia? / mistä tällainen voi johtua? Muuten minulla ei muissa kohdissa juuri mitään ikäviä tuntemuksia.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 1 päivä sitten #45618 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

Tässä vaiheessa tälläiset voimakkaat paikalliset kivut voivat olla vielä normaaleja. Liittyy joko tuntohermokudokset venytykseen tai ärsytykseen (yleensä ulkosivulla) tai jos lihaksen alle laitettu niin lihaksen kiinnityskohdan kiputilaan (pieni repeämä tms.). Toki voi johtuen myös jälkiverenvuodosta, mutta siihen liittyy lähes aina turvotus. Mikäli ei ole tässä vaiheessa oireet vähentyneet, suosittelen kontrollia omalla leikanneella plastiikkakirurgilla ja samalla voi ultraäänellä varmistaa, ettei ole mitään poikkeavaa implantin suhteen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.369 sekuntia