× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Tuntemukset rinnassa

Lisää
1 vuosi 3 viikkoa sitten #45408 : monsterosa
Hei!

Minulle tehtiin reilu 3 viikkoa sitten ankkurikohotus ja laitettiin implantit lihaskalvon alle. Leikkauksesta toipuminen on sujunut hyvin, turvotusta ei mielestäni enää ole ja rinnat ovat jo hyvin laskeutuneetkin, laskeutumisen aikana rintojen alaosassa oli paineen tunnetta. Haavat kunnossa.

Minulla on ollut vasemmassa rinnassa omituisia muljahduksen tunteita, en osaa kuvailla sitä paremmin. Tuntemukset ovat rintapoimussa/rinnan alaosassa. En varsinaisesti tunne, että implantti mitenkään muljahtaisi, vaan tunne on vain implantin alaosassa. Ulkoisesti kaikki näyttää hyvältä, ja rinnat ovat samalla korkeudella. Oikeassa rinnassa ei ole ollut mitään tälläisiä tuntemuksia. Mikä voisi selittää ne?

Onko mahdollista, että implantti liikkuu implanttitaskussa? Entä onko mahdollista, että olisi esimerkiksi auennut ja implantti päässyt sen takia liikahtelemaan? Miten kestävä implantin päällä oleva lihaskalvo on, onko mahdollista että se repeäisi?

Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

167cm/65kg
31.8.2017/Siim Simmo
Mastopeksia + Nagor impleo moderate 300cc

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 3 viikkoa sitten #45443 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

Kyllä on mahdollista että implantti liikkuu ja aiheutta ko. tuntemuksia. Sillä puolella voi implanttitilassa olla hieman nestekertymää ilman että rinta olisi turvonnut. Pitäisi helpottaa ajan kanssa. Rinnan rakenne kyllä kestää tuon.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.293 sekuntia