× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Implantin rikkoutuminen

Lisää
1 vuosi 2 kuukautta sitten #45286 : ilyena
Sain toissapäivänä melko voimakkaan "pamahtavan" iskun rintaan. Rintaan tuli iskukohtaan pieni mustelma ja sen ympärille punertava rinkula. Rintaan ei tällä hetkellä satu, mutta koskettaessa rinnassa tuntuu aristusta. Mustelmaa lukuunottamatta ulkonäössä ei ole muutoksia.

Jäi silti huolettamaan, että onko mahdollista että implantti olisi hajonnut? Hajoamistahan ei ilmeisesti helposti aina huomaa? Millaisesta voimasta implantin hajoaminen on edes mahdollista? Minulla on laitettu implantit rintalihaksen päälle, joten voiko ultraäänellä saada luotettavaa tietoa implantin ehjyydestä?

Nagor Impleo 390cc / high profile, lihaksen päälle
12/2016

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 2 kuukautta sitten - 1 vuosi 2 kuukautta sitten #45319 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

On harvinaista että implantti rikkoutuisi iskun voimasta. Rintakehään tulevat vammat yleensä ensin rikkovat rintakehän kuin implantin. Sen sijaan isku tai voimakas rintalihaksiin ja implanttin kohdistuva hieronta voi aiheuttaa implantin kiinnityksen irtoamista ja verenvuotoa implantin ja kapselin väliseen tilaan, mikä aiheuttaa kipua ja turvotusta.

Ultraäänellä on helppo varmistaa mahdollinen kapselin alainen verenvuoto. Rikkoutumisen näkee sillä hieman huonommin ja tässä on paljon vaikutusta kuinka kokenut on tutkimaan nimenomaan implantteja. Magneettikuvauksella rikkoutumisen näkee parhaiten.
Viimeksi muokattu: 1 vuosi 2 kuukautta sitten : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.331 sekuntia