× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Haavan leviäminen

Lisää
10 kuukautta 3 viikkoa sitten #44952 : Tipi
Hei,
Minua mietityttää implanttileikkauksen jälkeen haavojen leviäminen. Aikaisemmin poistettujen luomien jäljiltä kaikki haavat ovat levinneet, selästä, rintakehällä, rinnasta ja vatsalta.

Nyt leikkauksesta 3kk, arvet rinnan alla, mutta pienet implantin ja arvet ei ihan taitteessa (Mentor, pisaran mallinen, osittain lihaksen alla).
Olen käyttänyt kohta 2kk cica-care silikoni levyjä. Uskallanko olla päivän- pari ilman näitä levyjä tai muuta teippaus, ilman että tarvitsisi pelätä haavan leviämistä esim. yöllä, jolloin venytystäja painetta saattaa huomaamattakin tulla arpiin? Miten kauan riski leviämiselle on? En ole ymmärtänyt seurata missä vaiheessa luomien arvet ovat levinneet.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10 kuukautta 4 päivää sitten #45113 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

Rintakehä ja selkä ja rintojen yläosa ovat sellaisia alueita, joissa perinteisellä tapaan tehdyn luomen poiston jälkeen arpi saattaa levitä.

Sen sijaan rinnan alapuolelle lähellä rinnanaluspoimua tehty arpi harvoin merkittävästi leviää. Arven hoitotuotteet estävät enemmän arven paksuuntumista ja punoitusta sekä nopeuttavat arven ns. kypsymistä.

Tässä vaiheessa voi toki olla välillä ilman arpituotteitta. Yleensä suositus näiden käyttöön on 3-6 kk:tta arpituotteiden käytölle, jos ei poikkeavaa arpikasvua (tällöin paljon pidempiä aikoja arpihoitoa).

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.384 sekuntia