× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Veritulppariski

Lisää
1 vuosi 5 päivää sitten #44176 : leveäthartiat
Moi. Mulla on leikkaus 31.5 ja rupesin nyt vasta miettimään veritulppien todennäköisyyttä. Syön siis e-pillereitä ja poltan ja olen vasta 18. Kirurgini sanoi, että tupakoinnista rintojen suurennuksessa ei ole suurta haittaa, koska nänniä ei siirretä, ja sanoi, että tämän takia ei ole syytä nyt lopettaa. Suvussani ei ole tietääkseni ollut veritulppia, mutta kun poltan ja syön e-pillereitä, otan leikkaukseen tukisukat yms. niin miten voin vielä enemmän välttää veritulppien syntymistä? pitäisikö heti liikkua esim niin paljon kuin pystyy? Auttaisiko se asiaan? Pelottaa jos jotain tapahtuukin :blink:

31.5.2017 Nagor impleo moderate profile 390cc lihaksen alla
Plastic Surgery Center, Jyri Hukki

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 3 päivää sitten #44202 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

Tupakointi ja e-pillerit molemmat lisäävät veritulppariskiä nukutustoimenpiteessä. Toki tukisukat ja leikkauksen aikainen alaraajojen jumppa sekä mahdollisesti hyytymistä estävä lääkitys pistoshoitona vähentävät riskiä. Puudutuksessa tehty riski menee minimiin, joten voit toki kysyä plastiikkakirurgiltasi onko toimenpidettä mahdollista tehdä kohdallasi puudutuksessa.

Tupakoinnin suhteen suositellaan myös taukoa (saa toki lopettaakin) ennen ja jälkeen toimenpiteen 3-4 viikkkoa, koska tämä hidastaa haavan paranemista. Ja toki jos kyseeseen tulisi kohotusleikkaus samassa yhteydessä niin tauko pitäisi olla vielä pidempi.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.337 sekuntia