× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Kivut 3vkon kohdalla

Lisää
1 vuosi 2 viikkoa sitten #43960 : Simmi
Leikkauksesta on nyt reilu 3vkoa. Laitettiin pyöreä 360cc lihaskalvon alle. Kivut on edelleen kuten ensimmäisinä päivinä: aamulla tuskaa kun nousee ylös. Alkaa polttava kipu rintojen alla. Haavat on siistit, ei tulehdukseen viittaavaa. Päivän mittaan kipu pahenee ja iltapäivällä kävely alkaa olla tuskaa kipujen vuoksi. Työhön olen palannut viikko leikkauksesta, kyseessä on kevyt toimistotyö. Makuulla kivut helpottavat. Kipulääkkeitä syön päivittäin edelleen.
Tätä palstaa lukiessa vaikuttaa ,että suurimmalla osalla kivut helpottavat merkittävästi jo viikon jälkeen.
Olen hankkinut tukevammat liivit, sairaalan liivit jäivät isoiksi pahimman turvotuksen helpotuttua. Tämä helpotti hetkellisesti. Tosin iltapäivästä turvotus alkaa jälleen palata ja tuntuu myös kainaloissa. Nännit ja nännipihat ovat olleet todella kipeät ja oikeastaan koko iho nännien yllä. Ulkonäöllisesti rinnoissa ei poikkeavaa, ei mustelmia eikä kovettumia tms.
Lähtökohta 80a, kerran imetetty. Konsultin mukaan menisi vielä normaaliin reaktioon, mutta lääkärin mielipide rauhoittaisi kummasti.
:( huolestuttaa

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 1 viikko sitten #44101 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

Kipuja saattaa olla vielä useamman viikon jälkeen toimenpiteestä. Kuvailemasi kuvut johtuvat todennäköisesti tuntohermojen venytyksestä. Toki jos tilanne ei edelleenkään helpota tai mene parempaan suuntaan niin syytä käydä vielä plastiikkakirurgillasi arvioinnissa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.318 sekuntia