× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

työhön palaaminen 4 päivää leikkauksesta

Lisää
5 vuotta 8 kuukautta sitten #5755 : nasta_pimu
Arveluttaa että aiheutanko implanteille jotakin vauriota,kun palasin töihin 4 päivää leikkauksen jälkeen ?
Kipuja ei juurikaan ole,ainoastaan leikkausviiltojen kohdilla vähän aristusta välillä. Olen kuitenkin ollut varovainen ,etten nostele painavia tavaroita tai nosta käsiä ylös..
Implantit tulivat minulla lihaksen päälle.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
5 vuotta 8 kuukautta sitten - 5 vuotta 8 kuukautta sitten #5767 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

Kuulostaa kyllä hieman varhaiselta töihin menolta, joten ole hyvin varovainen ylävartalon käytön suhteen. Toki lihaksen päälle laitetusta implanttitoimenpiteestä toivut nopeammin kuin lihaksen alle tai osittain lihaksen alle laitetusta implanttitoimenpiteestä. Kevyeen toimistotyyppiseen työhön voi mennä viikon kuluttua vastaavasta toimenpiteestä ja fyysisesti raskaaseen työhön pitää varata useampi viikko toipumisaikaa.

Mitä haittaa sitten voi olla liian varhain aloitetusta rasituksesta? Jälkiverenvuoto ja nesteen kertyminen (serooma)ja siihen liittyvä mahdollinen tulehdus lienee se inhottavin vaihtoehto mitä liian varhainen rasitus voi aiheuttaa. Muita ongelmia: implanttin huono kiinnittyminen voi johtaa implantin liialliseen liikkumisen/pyörähtämiseen/asennon muutoksen, implantin tilan huono muotoutuminen (nousee tai laskee liikaa), haavan paranemisongelmat voivat myös lisääntyä. Tässä tavallisimmat haitat.

Tiedustele vielä tarkat ohjeet omasta sairaalastasi jälkihoitosuositusten suhteen kohdallasi, koska he tietävät tilanteesi parhaiten. Ja kun tämä on yleensä sellainen toimenpide, johon on satsattu paljon, niin ei kannata pilata liian pienellä toipumisella pitkäkestoista lopputulosta.
Viimeksi muokattu: 5 vuotta 8 kuukautta sitten : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.159 sekuntia