× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Maidonerityksestä ja implantin sijoittelusta

  • Maitorinta
  • Maitorinta hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Vieras
  • Vieras
5 vuotta 8 kuukautta sitten #5688 : Maitorinta
Minulla oli aiemmin pyöreät implantit lihaksen päällä, mutta ne kapseloituivat imetyksen myötä. Sitten ne otettiin pois, myöhemmin laitettiin lihaksen alle uudet, nyt anatomiset.
Nyt tuntuma kiusaa, vaikkei kapselia olekaan. Ovat siis turhan kiinteät kun vertaa siihen mitä olivat lihaksen päällä ennen imetystä.
Niukkaa maidoneritystä on edelleen, vaikka imetyksestä vuosia. Ei kai lopu koskaan.

-> kysymykset:

1. Onko osittain lihaksen alle laitetuissa implanteissa tuntuma merkittävästi pehmeämpi kuin kokonaan lihaksen alla olevissa?

2. Onko niukka maidoneritys este laittaa implantteja päälle tai osittain alle vai onko ainoa mahdollisuus kokonaan alla? Eli tulisiko maito kontaktiin implantin kanssa sitten, olisiko kapseloitumisriski? Onkohan lihasfaskia mennyt pilalle kun aiempaa varsin voimakasta kapselia on irroteltu, eli onkohan tällä historialla sijoitus subfaskiaalisesti mahdollistakaan?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
5 vuotta 8 kuukautta sitten #5750 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

Useampi kysymys, vastataan yksi kerrallaan eli:

1. osittain lihaksen alle laitettu samanlainen implantti on pehmeämmän tuntuinen kuin kokonaan lihaksen alle laitettu. Toki riippuu lihaksen paksuudesta ja myös kuinka paljon lihasta on irroitettu osittain lihaksen alle laitettaessa. Yleensä osittain lihaksen alle laitettaessa lihas peittää implantin yläosan mamillatasoon (nännin tasoon) asti ja alaosa jää vapaaksi rauhasen alle (jos mahdollista niin lihaskalvon alle).

2. jatkuva niukka maidoneritys on syytä tutkia (ellei jo ole tutkittu), mikä on tähän syynä. Tähän voi liittyä harvinainen maidoneritystä ylläpitävän hormoonin (prolaktiini) liikaeritys.
Mieluummin toki lihaksen alle kokonaan laitettuna riskittömämpi mahdollisen kapseloitumisen suhteen tai sitten lihaskalvon alle (mutta kohdallasi tämän vaihtoehdon tilanne selviää vasta toimenpiteessä). Pehmein implantti on pyöreä ja siitä pehmeägeelisempi versio. Toki paras käydä plastiikkakirurgin juttusilla näistä asioista.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.191 sekuntia