× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Vaihtoehto abdominoplastialle

  • Vaihtoehtoa etsivä
  • Vaihtoehtoa etsivä hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Vieras
  • Vieras
5 vuotta 8 kuukautta sitten #5645 : Vaihtoehtoa etsivä
Tiedustelisin, mikä muu toimnnepide yltäisi yhtä tasaiseen tulokseen kuin abdominoplastia? Tuossa löysän nähan kuromisleikkauksessa tulee käsittääkseni huomattavasti pidempi arpi bikinirajaan kuin esim. keisarileikkauksessa?

Jos ihon alla on vähäinen määrä kokkareista ja rasvaista kudosta niin vaihtoehtoa tuolle isolle arpileikkaukselle kaipaan. Onko sellaista?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
5 vuotta 8 kuukautta sitten #5649 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Jos vatsalla selkeästi löysää kudosta ja rasvaa niukasti niin ei yhtä tehokasta vaihtoehtoa ole kuin abdominoplastian tapaan löysän kudoksen poisto. Totta, että siitä tulee poikittainen pitkä arpi alavatsalle ja usein myös navan ympärille, kun napa tuodaan ihon läpi takaisin omaan kohtaansa (jos vedetään löysä kudoa alas niin napa voi jäädä liian alas). Samalla voidaan kiristää vatsan lihaskalvoa sekä pysty- että vaakasuunnassa ompelemalla, jos lihaskalvot löystyneet (näkee rakenteesta ja ultraäänellä hyvin).

Toki ilman kirurgiaakin voidaan saada tuloksia aikaiseksi. Lähinnä tällöin tulee kyseeseen kudosrakennetta tiivistävät energiarasvaimut (laser, RF), joista BodyTite uusin menetelmä. Tässäkin eduksi, että rasvaa olisi kohtuullisesti (2-4cm paksuusmittauksessa) ja ei kyllä samaan tulokseen päästä kuin abdominoplastialla. Lisäksi on useita kudoksia kiinteyttäviä hoitoja, jotka tehdään ihon päältä. Näissä tehokkaimpia ovat RF pohjaiset hoidot (Thermage, TiteFX, Freeze yms.), mutta vaativat yleensä monta hoitokertaa ja jää tehokkuudessaan selkeästi energiarasvaimuja heikommaksi.

Eli parasta hyväksyä vain arpi alavatsalla, koska vatsan kirurgisella muotoilulla saa edelleen parhaimman lopputuloksen. Toki voi koittaa aiemmin mainituilla hoidoilla mihin päästää ja niiden hoitojen käyttö voi pienentää joskus kirurgista hoitoa. Toivottavasti tästä on apua päätökseesi hoidon suhteen.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Loo

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.118 sekuntia