× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Tuleeko pyöreillä implanteilla pehmeämmät rinnat?

  • irene
  • irene hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Vieras
  • Vieras
5 vuotta 8 kuukautta sitten #5366 : irene
Minulla on Natrellen anatomiset Soft touch-implantit lihaksen alla. Mitään kapselia tms ei ole. Silti rinnat tuntuvat liian kiinteiltä kun luomurintaan vertaa.
Olen kuullut että anatomisilla implanteilla rinnoista tuleekin jäykemmät, pehmeimmillä pyöreillä saisi luonnollisemman tuntuman. Onko tässä perää?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
5 vuotta 8 kuukautta sitten #5395 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Rintojen pehmeys implanttileikkauksen jälkeen.

Jos on hyvin omaa kudosta (rintaa), niin implantin kiinteydellä tai sijainnilla ei juurikaan merkitystä. Toki tilanne useinmiten on se augmentaatiota tehtäessa, että omaa kudosta ei kovin paljon ole. Tällöin implantin sijainnilla ja kiinteydellä on merkitystä. Lihaksen alla implantti tuntuu kiinteämmältä kuin päällä ollessaan, varsinkin jos implantti on kokonaan lihaksen alla. Toisaalta sitten implantti tuntuu selkeämmin, jos lihaksen päällä...

Implantin pehmeyteen vaikuttaa sisällä olevan silikonigeelin kiinteys. Anatominen implantti on kiinteämpi, jotta sen muoto pysyy. Tuo Soft touch anatominen implantti Natrellen sarjassa tarkoittaa hieman pehmeämpää anatomista implanttia (nykyisin True form2). Pyöreän implantin geeli on hieman pehmeämpää ja sitä on kahta eri pehmeyttä, josta yleensä se pehmeä versio sileäpintaisena on todella pehmeä. Mutta kun pyöreä implantti laitetaan kokonaan lihaksen alle, niin ero edellä mainittuun anatomiseen implanttiin pehmeydeltä ei välttämättä ole kovin suuri. Se, että voiko kohdallasi vaihtaa lisäksi implantin paikkaa lihaksen päälle (mielellään lihaskalvon alle) täytyy arvioida erikseen. Tällöin pyöreällä pehmeämpigeelisellä implantilla tuntuma on todennäköisesti selkeästi pehmeämpi implantin ja rinnan suhteen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.145 sekuntia