Suomessa tehdyt leikkaukset

Lisää
3 vuotta 4 kuukautta sitten #27785 : sssenni
No nyt tuli mieleen sitten sellainen, ketkä on suurentunut rintansa Suomessa, ja mitä on laitettu ja paljonko tuli hintaa! Entä oliko sairaalassa mies/kaveri/tms mukana? Kiitos jo etukäteen!

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
3 vuotta 4 kuukautta sitten - 3 vuotta 4 kuukautta sitten #27789 : äitee85
Hei! Mulle laitettiin kesäkuun lopussa kc-clinicillä mentorin anatomiset implantit 370cc, osittain lihaksen alle. Leikkaus tehtiin paikallispuudutuksessa ja hintaa tuli kaikkiaan 6050e (kahdet tuliliivit kuului tohon hintaan). Onhan siinä eroa esim. Tallinnan hintoihin, mutta itselle tämä oli sopivin ratkaisu :-)
Niin ja mulla oli kaveri mukana. Mies oli lasten kanssa kotona. Oltiin yksi yö läheisessä hotellissa ja aamupäivästä lähdettiin ajeleen kotiin. Puolenpäivän aikaan soiteltiin sit klinikalta ja kyseltiin vointia :-)

Leikattu 29.6 :-) lähtötilanne 2 x imetetyt a-b kupit. Mentorin anatominen 370cc osittain lihaksen alle.
Viimeksi muokattu: 3 vuotta 4 kuukautta sitten : äitee85.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

  • peonie
  • peonie hahmo
  • Poissa
  • Expert Boarder
  • Expert Boarder
  • Nagor HP 330cc 12.6.2015, 158cm/52kg
Lisää
3 vuotta 4 kuukautta sitten #27792 : peonie
Helsinki Clinikillä ja lysti maksoi 4450€. Nukutuksessa, nagorin pyöreet tuli ja yhdet tukiliivit. Kotiin pääsin samanapäivänä, jos olis halunnu jäädä yöksi olis lisähintaa tullu 500€, mutta ei ruo tarpeen ollut:)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
3 vuotta 4 kuukautta sitten #27795 : sssenni
Jos karkeasti ajattelen, että finestillä kaikki tulisi maksamaan n. 4160€ (sis. Saattajan eli 160€ mukaan luettu), laatukirurgialla hinta olisi n. 3810 (sis saattajan, eli 160€) ja jos finestillä menisin, niin hinta ero ei kyllä olisi suuri.. Täytyy miettiä myös tätä vaihtoehtoa nyt... Kiitos teille! :)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 1 kuukausi sitten #45948 : anucristina
Moi, Mun eka leikkaus oli vuonna 2010 Jussi Rintämäki Terveystalossa ja maksoi kaikkineen 7300 euroa. Toka oli 2017 elokuussa Antti Koski ja maksoi 7080 euroa tosin sain ne rahat takaisin. Kolmas leikkaus joka oli korjaus nyt marraskuussa 2017 maksoi 5000 euroa koska oli arvonlisäveroton kun terveydelliset syyt, se tehtiin KL. ssa Asko Salmi ja nyt on hyvät eikä tartte mennä enää, En uskalla lähteä ulkomaille itseäni leikkauttamaan ja tykkään päästä nopeasti kotiin toipumaan sairaalasta, siksi yksi kriteeri on sina että se on lähellä kotiani. Paljonko noi leikkaukset Virossa sitten maksaa?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 1 kuukausi sitten #45951 : Catya
Mun tuleva leikkaus diamond Clintoniin kautta, Virossa maksaa 3600€ + implanttien vaihto 300€ + nännipihojen korjaus 400€.
Tottapuhuen kirurgia en oo tavannu vielä kertaakaan kasvotusten, mutta ensimmäistä kertaa (Viron suunnalta) tuntuu että joku kirurgi näkee minut yksilönä ja haluaa saada hyvän lopputuloksen. Niinkun esim. Jaan itse ehdotti tätä nännioperaatiota jotta tulis pirteempi look rintoihin.
Muiden konsulaatioissa tuli vähän liukuhihna fiilis, että rahat sisään ja potilas ulos. Eikä mietitty yksilönä tekniikkaa ja kokoa mikä on juuri minulle paras. Ymmärrän siis täysin miks Suomessa on luottavaisempi fiilis asioida, tämänkin vuoksi kun kommunikointikin pelaa paremmin.

Rintojen suurennus:
4/2018 Nagor HR 520cc, Lihaksen päälle
12/2017 Nagor 460cc, lihaksen alle
4/2014 Nagor Impleo 330cc, lihaksen alle

158cm/56kg/Alkutilanne 75b

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 1 kuukausi sitten #46143 : Tissit 2017
Finestillä pikkusen vajaa 3900e.. ite olin tyytyväinen. Otin sairaalan kautta siellä mammot ja verikokeet, joka aluksi epäilytti. SIeltä saatiin mammon tulokset cd-levyllä kotiin viemiseksi ja lausuntokin, toki ei ollu suomeksi :D

Lähtötilanne B-kuppi, 2 x imetetty. Ei kokonaan tyhjät rinnat, mutta maan vetovoiman voittaneet kyllä. Pituus 160cm, 56kg.

Suunniteltu Nagor pyöreä 330-360.

Laitettu Nagor pyöreä 360 lihaskalvon alle ilmeisesti osittain.

Kullamaan käsialaa =)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 1 kuukausi sitten #46155 : Viiviis
Moikka! Plastiikkakirurgi Minna Rautio laittoi minulle Eiran sairaalassa Motiva Ergonomix demi 340cc lihaksen alle pari päivää sitten, enkä voisi olla tyytyväisempi jo tässä vaiheessa! Rintojeni lievää tubulaarista ja epäsymmetristä muotoa saatiin korjattua hyvin - tässä vaiheessa rintani ovat kauniin pyöreän malliset, joten en malta odottaa lopputulosta. :)

Eirassa sai kyllä laadukasta palvelua jo alusta asti. Kävin kahdessa konsultaatiossa Minnan luona ennen leikkausta ja plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan luona kerran kokeilemassa eri kokoja ilmaiseksi (pähkäilin kauan eri kokojen välillä). Ensimmäisellä käynnillä minua miellytti 420cc, mutta onneksi Minna palautti minut maan pinnalle ja päädyin loppujen lopuksi 340cc - nuo 420cc olisivat olleet aivan liian suuret pienehköön yläkroppaani. Leikkauspäivänä sain ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua sairaanhoitajilta, anestasialääkäriltä ja tietenkin Minna Rautiolta. Sain myös oman ihanan huoneen, jossa minusta pidettiin huolta. Sain kotiin mukaani kahdet eri tukiliivit ja hoito-ohjeet, sekä ensi viikolle on varattuna jo kontrolliaika. Kaikki tämä kustansi noin 5300 € + ultra Eirassa 160 €. Koen, että sain laadukasta palvelua vastineeksi rahoilleni varsinkin kun plastiikkakirurginen sh ja Rautio ovat molemmat soittaneet minulle ja kysyneet vointiani - tuli olo, että siellä oikeasti välitetään asiakkaista!

170 cm & 68 kg
Rinnan leveys: 12 cm
Lähtökohta: 70A
Kuppikoko 3 kk leikkauksesta: 75D
Minna Rautio / Eiran sairaala 13.12.2017
Motiva Ergonomix demi 340cc / Lihaksen alle

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 1 kuukausi sitten #46221 : anin86
Laikkauskertomus

Mut leikattiin julkisessa keskussairaalassa rintojen tubulaarisen kehityshäiriön vuoksi 19.12. Kävin yksityisellä pastiikkakirurgilla lokakuulla, jolloin sain lähetteen. Marraskuussa ensimmäinen kontrolli keskussairaalassa ja sovittiin tuolloin leikkauspäivä. Plastiikkakirurgiset jonot ovat täällä lyhyet, joten kaikki meni nopeasti ja sain ”kaksoset jouluksi kotiin” :lauhg:

Vajaa 8 viikkoa leikkausta ennen lopetin tupakanpolton kertaheitolla ja uskon jatkavani tällä savuttomalla tiellä. Kävin hieman enemmän lenkkeilemässä myöskin, että saisin tervakeuhkoja puhdistettua.

Leukkausta edeltävänä iltana olin ravinnotta klo 24:00 alkaen ja leikkausaamuna kävin suihkussa. Kainalokarvojen ajamista suositeltiin lopetettavaksi muutamaa viikkoa aiemmin, mutta en halunnut mitään tillipuskia, joten sheivasin viimeksi noin 4 vrk ennen operaatiota. He yrittivät ehkäistä ihoinhektiot kainalon alueella tuolla sheivauskiellolla, mutta ei mulle tullut mitään vaikka sheivasin.

19.12 olin aamulla sairaalassa klo 10:00 ja pääsin suoraan sairaanhoitajan esihaastatteluun + puin päälle selästä avonaisen paidan, tukisukat (nivuseen asti yltävät), sairaalan löysät alkkarit ja aamutakin. Hoitaja sanoi, että siellä in leikkaus menossa salissa ja sen jälkeen kirurgi tulee tapaamaan minua, keskustelemaan leikkauksen kulusta ja piirtämään merkit iholle. Hän tulikin sitten 12 aikaan lopulta. Plastiikkakirurgi oli sama ensimmäisestä konsultaatiosta alkaen, koska tekee töitä yksityisellä ja julkisella. Ehdotin implantin sijoittamista osittain rintalihaksen alle, mutta kirurgi sanoi, että päälle laitettuna korjaa rakenteellista poikkeavuutta paljon paremmin. Lupasi kuitenkin katsoa tilannetta vielä leikkauspöydällä. Nännien kautta mentäisiin sisään ja niitä pienennettäisiin samalla.
Palasin odottamaan ja olin yllättävän tyyni ja rauhallinen. Lopulta klo 12:30 pääsin leikkaussaliin. Olin tyyni ja rauhallinen, jota ihmettelin itsekin. Olin vatsan alueen tähystysleikkauksessa syyskuussa, joten edellisestä nukutuksesta oli aika vähän aikaa, enkä jännittänyt. Tiimi ympärilläni oli ammattitaitoinen ja mukava. Lopulta nukahdin.

Heräsin klo 16:30 heräämöstä aika nopealla rytinällä. Siinä silmittelin hetken ja sain vettä juotavaksi, kurkku oli intubaatoputkesta kipeä, joten oli ihana huuhdella vedellä nielua. Ensimmäisenä ajattelin, että ei pahoja kipuja ollenkaan. Katsoin peiton alle ja siellä oli kumpareet! Normaalisti on hyvällä säkää nännit vain koholla selällä maatessa :laugh:
Rinnat oli teipattu valkoisella jesarin näköisellä teipillä edestä ja nännien päällä oli paksu nippu sideharsotaitoksia. Molemmista rinnasta lähti dreeni, jolla otettiin ylimääräinen veri ja kudosneste pois, jolloin toipuminen on nopempaa ja turvotus pienempää. Pyysin särkylääkkeen varmuudeksi ja sain Targiniq 5/2,5mg. Olo oli aika helppo, joten siirryin osastolle tuossa 18 aikaan ja pääsin kahden hengen huoneeseen toisen rintaleikatun kanssa. Meillä juttu luisti hyvin onneksi! :)
Ilta meni kavereille ja perheelle viestitellessä. Kerroin tilanteesta avoimesti kaikille niille, jotka luokittelen läheiseksi. Jokainen oli kannustava, iloinen mun puolesta ja tsemppaava. Lähes kaikki myös haluavat kokeilla miltä tissit sitten tuntuu :laugh: Mun äiti stressasi niin kovaa mun leikkausta, että pakotti mun vanhimman siskon katsomaan mua klo 19 aikaan ja lähdin sitten käytävälle kävelylle hänen kanssaan, hieman heikotti alkumatkalla, mutta istuskeltiin rauhassa käytävällä sitten. Ei viitsitty jäädä huoneeseen huonekaverin vuoksi. Nälkä oli aivan törkeä koko illan päivän paaston vuoksi, iltapalaa menikin sitten reilusti klo 20 aikaan. Ylösnousu oli tietysi hieman hidasta, kävely normaalia ja vessatoimet normaalit. Yritin vessassa saada jotain ajatusta tissestä, mutta olivat niin tiiviisti pakatut kummut, että jätin suosiolla ajattelun seuraavan päivän sidosten vahtoon ja dreenien poistoon.
Sain suonensisäistö antibioottia kirurgin ohjeesta kolme kertaa. Kerran ennen leikkausta ja kahdesti sen jälkeen.
Hankalimpana koin ensimmäisenä iltana ja yönä voimakkaan lapaluiden välisen lihaskivun, joka johtui vain siitä, etten ole tottunut nukkumaan selällä ja vielä vieraassa sairaalasängyssä.

Yö sairaalassa meni katkonaisesti, nukuin 4-5 tuntia epämääräisissä pätkissä selkäsäryn vuoksi. Aamulla kirurgi kävi, otti sidokset pois ja antoi luvan kotiutua iltapäivällä, jota ennen vasta dreenit otettaisiin pois. Sijoitustapa olis siis lihaksen päälle ja kyseessä Mentorin anatomiset implantit, oikeaan 395cc ja vasempaan 355cc. Nännit pienennettiin siroiksi ja olen tässä vaiheessa ERITTÄIN TYYTYVÄINEN leikkaukseen. Sain edestä hakasin ja vetoketjulla kiinnitettävät valkoiset tukiliivit kotiin.
Fysioterapeutti tuli antamaan suulliset ja kirjalliset ohjeet rintakehän avoinna pitämiseen ja niska-hartia-olkapääseudun jumien välttämiseksi. Päivällä ei mitään selkäsärkyjä ilmennytkään, kun sain istua ja kävellä paljon, eikä tarvinnut koko ajan maata.

Sain tehokkaan kipulääkkeen Targiniqin 10/5mg vielä päivällä sairaalassa ja tämä teki sitten minulle pahoinvointia. Todennäköisesti siksi, että sain edellisenä iltana ja yöllä vastaavaa lääkettä, jolloin tämä oli liikaa. En onneksi oksentanut, mutta olo oli kurja. Kotiuduin siis leikkausta sauraavana iltapäivänä ja nukuin kotona koko illan. Kivut siedettävät.

Leikkauksen jälkeistä ohjeistusta:
- Tikit pois 10vrk kuluttua
- 1kk ajan pitää välttää välttää hikistä ja täristävää, heiluvaa tms. liikuntaa (salit, jumpat, juoksu jne.)
- Rauhallista kävelyä voi harrastaa voinnin mukaan
- Tukiliivit 4 viikkoa käytössä, 2 viikko yötä päivää ja 2 viikkoa pelkästään päivisin
- Alkoholia voi nauttia joulunaikana matillisesti
- Haavainfektio-ohjaus (kuume, punotus, turvotus, voimakas kipu)
- Sairauslomaa 14.1.2018 asti
- Haavoissa pidettävä haavateippi kontrolliin asti.

Tubulaariset eriparirinnat A/B-kupilla.
Kehityshäiriön korjausleikkaus julkisella sektorilla 12/18.

Mentor CPG 321: oikea 395cc ja vasen 355cc.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11 kuukautta 2 viikkoa sitten #46778 : Ulveriina
Itse halusin leikkauksen Suomessa, en ikinä uskaltaisi mennä Viroon tai vastaavaan paikkaan leikattavaksi. Tätä foorumia kun lukee, tuntuu että suurin osa porukasta taitaa melkein olla ulkomailla leikattuja?

Minut leikattiin Mehiläisessä, 8500€ tuli hintaa implanteille ja kohotukselle. Halusin parasta ja turvallisinta, joten mulle tämä oli oikea ratkaisu. Seikkailumieli ei ihan riitä tuonne Viron puolelle, arveluttaa jos jokin menee pieleen jne.

Motiva Ergonomix Round mini 310 cc lihaksen alle 1/2018

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.225 sekuntia