Karhupuiston plastiikkakirurgia / Jyri Hukki

Lisää
3 vuotta 11 kuukautta sitten #21925 : sannochka
Mut leikattiin viikko sitten Karhupuistossa, kirurgina Jyri Hukki. Kirjoittelen tänne lyhennetyn version, blogista löytyy pitemmällä kaavalla kirjoitettu :)

Leikkauspäivä oli tiistai ja leikkausaika sovittu klo 14. Sain syödä ja juoda klo 8 asti, siitä eteenpäin ilman ruokaa ja juomaa. Karhupuistoon piti saapua klo 12, ja oltiinkin jo miehen kanssa hyvissä ajoin perillä. Sairaanhoitaja otti meidät vastaan ja ohjasi potilashuoneeseen missä vaihdoin sairaalavaatteet. Sitten vain odoteltiin. Anestesialääkäri kävi esittäytymässä ja kyselemässä aiemmista nukutuksista ja mahdollisista sairauksista/lääkeallergioista. Sairaanhoitaja mittasi verenpaineita pariin otteeseen. Kirurgi oli hieman myöhässä mutta saapui heti kahden jälkeen ja tuli piirtämään leikkauskartat ja kertomaan leikkauksen kulusta. Sitten kävin vielä vessassa ja sainkin kivuta omatoimisesti leikkauspöydälle, kello oli suunnilleen kolme. Jotain mittareita ja piuhoja muhun lätkittiin ja kanyyli laitettiin nukutuslääkkeitä varten. Salissa oli tosi mukava ja rento tunnelma, ja nukahdin siihen muistikuvaan että anestesialääkärin kanssa jäi juttu pahasti kesken :laugh:

Heräsin jo vähän neljän jälkeen sairaanhoitajan herättelyyn. Salissa oli kuulemma herätelty myös mutta siihen en kyllä muista havahtuneeni. Kurkku tuntui kipeältä ja karhealta mutta muuten oli tosi hyvä olo, jopa niin hyvä että piti vähän kurkistaa peittojen alla että onko ne tissit sielä vai ei! Kipuja ei siis tuossa vaiheessa vielä ollut. Leikkaus kesti vain tunnin ja kaikki oli sujunut niin kuin pitää. Sitten vain pötköttelin, ja vähän ajan päästä sain juttuseuraa huonekaverista joka leikattiin mun jälkeen :kiss: Sairaanhoitaja kävi tasaisin väliajoin kyselemässä vointia ja mittailemassa paineita, ja kipulääkettä sai heti kun vähänkin tuntui kipua. Jossain vaiheessa huomasin että toinen rinta turpoaa toista huomattavasti enemmän mutta silloin turvotus meni vielä normaalin turvotuksen piikkiin, mulla kun oli rinnoissa vähän kokoeroa jo entuudestaan. Tissi kuitenkin vain jatkoi turpoamistaan ja oma olo alkoi olla melko tukala, tuntui että iho repeää ja hengittäminen oli aika vaivalloista. Sairaanhoitaja seuraili tilannetta ja laitteli myös kirurgille viestiä ja kuvia. Iltayhdeksän maissa sain ruokaa ja olo tuntui ihan hyvältä, lukuunottamatta sitä kamalaa pingotusta. Sain luvan ilmoittaa miehelle että kotiudun klo 22.30 ja saa tulla silloin hakemaan. Siinä vaiheessa kun mies tuli klinikalle sairaanhoitaja päätti että mun pitää jäädä tarkkailuun jos kyseessä onkin uusintaleikkausta vaativa verenpurkauma, eli hematooma. Jäin siis klinikalle ja mies lähti hotelliin. Yön ajaksi tissi peitettiin kylmäpakkauksilla jotta turvotus vähän laskisi ja vähän niistä olikin apua. Aamulla näytti siltä että pääsen kotiutumaan ja taas kutsuin miehen hakemaan, mutta kirurgi halusi sitten kuitenkin avata haavan ja päästää tissistä paineet pihalle. Uutta leikkausta alettiin järjestellä samantien, kirurgi kävi selvittämässä minulle mitä olisi edessä ja sitten jo mentiinkin leikkaussaliin. Toimenpide tehtiin paikallispuudutuksessa, nukuttaa ei siis enää tarvinnut. Rinta puudutettiin ja sieltä paineltiin verihyytymät pois, implantti poistettiin ja putsattiin, rintatasku huuhdeltiin ja laitettiin antibiootit. Sitten kun implantti oli sullottu takaisin haava suljettiin. Sain nousta ylös melkeinpä samantien ja olo oli huomattavasti parempi heti, pahin pingotus oli hellittänyt ja tissien kokoero tasoittunut. Kirurgi kävi vielä leikkauksen jälkeen tarkistamassa tilanteen ja vakuutti että paraneminen sujuu nyt nopeammin eikä uusia vuotoja pitäisi enää tulla. Olin vielä pari tuntia tarkkailtavana ennen kuin pääsimme lähtemään kotiin. Sairaanhoitajan kanssa sovimme että laitan kuvia tilanteesta ja muutenkin pidän ajan tasalla omasta olotilastani.

Kaikin puolin leikkauksesta jäi ihan ok fiilis, vaikka tosi kurjaa olikin tuon hematooman sattuminen omalle kohdalle.. Karhupuiston henkilökunta oli kuitenkin todella huolehtivaista ja ammattitaitoista ja oon tyytyväinen siihen että valitsin juuri tämän paikan omalle leikkaukselleni :)

Pyöreä Nagor Impleo 330cc mr lihaksen alle helmikuussa 2015.
Kirurgina Jyri Hukki / Karhupuiston plastiikkakirurgia.
Mitat 163cm, 54kg. Lähtökohtana 2x imetetty A-kuppi.

pientarintaremonttia1.blogspot.fi/

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
3 vuotta 11 kuukautta sitten #21927 : mulperi
Voin itsekin oikein lämpimästi suositella kyseistä klinikkaa että kirurgia! Oli tosi mukava ilmapiiri kokoajan. Sama homma kuin Sannochka:lla, onneksi tuli valittua juuri tämä klinikka.

Helmikuu 2015 / Jyri Hukki
Lähtötilanteena kerran imetetty 75B »
Lihaksen alla, 400cc Motiva Ergonomix™ Round SILKSURFACE
Näyttää joltain pieneltä D:ltä, urheiluliivi koko ~ 70-75 E:stä ylöspäin ja kaarituelliset ~70-75F
165/55

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.141 sekuntia