× Silikonirinnat - Rintailmplantit keskustelu

Syyt leikkaukseen menolle

Lisää
4 kuukautta 4 viikkoa sitten #48640 : miak
Olisin kiinnostunut miten te olette päätyneet ottamaan silikoni-implantit. Itse olen pähkäillyt asian kanssa jo pari kymmentä vuotta, nyt viimeisen puoli vuotta olen säästänyt rahaa operaatioon ja tarkoitus olisi ensi keväänä toteuttaa haave. Mutta mieli vaihtelee edes takaisin, onko se sitten kuitenkaan sen arvoista?? Onko järkeä laittaa kauhea summa "turhuuteen" vai onko se sitten kuitenkaan niin turhaa?? Itsellä ei ole rinnat oikein ikinä kasvaneet, raskausaikana ja imetyksen ajan rinnat olivat n. pieni c-kuppi, mutta nyt kun lapset on tehty ja takana myös n 20 kg:n painonpudotus, rinnoista on jäljellä vain tyhjät hernepussit kokoa a-b kuppi. Ikää minulla lähes 40 vuotta, joten välillä tulee myös mietittyä, että onko implanttien laitossa "enää tässä iässä" mitään järkeä?

Mutta mikä/mitkä oli siis se ratkaiseva asia, miksi olette leikkaukseen lopulta päätyneet? Ja ne ketkä ovat jo leikkauksessa käyneet ja aikaa jo kulunut, oliko se sen arvoista? Vastasiko omat tuntemukset ja odotukset ennen leikkausta todellisuutta?

Motiva ergonomix full 400 osittain lihasten alla, Health Clinic, Siim Simmo 27.3.2019

177cm/75kg
Lähtökohta imetyksien ja laihtumisen jälkeen täysin tyhjät A-B kuppi
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Susanne

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
4 kuukautta 4 viikkoa sitten #48641 : Emmssh
Itse olen haaveillut rinnoista jo teini-ikäisestä saakka, kun ei ne koskaan kasvaneet. Olen aina ollut pienikokoinen enkä oikein ole saanut millään tavoin painoa nousemaan niin olen sitten todennut, että ei ne rinnatkaan varmasti kasva. Nyt olen kohta 30v ja kävin rintojen suurennuksessa 6viikkoa sitten. En voisi tyytyväisempi olla! :) Olen jo nyt saanut lisää itsevarmuutta ja tunnen itseni naiseksi, kun ennen tuntui, että peilistä katsoo takaisin joku pikkupoika...
Itse mietin asiaa myös vuosia ja päädyin jo jossain kohtaa siihen, että olen tyytyväinen rintoihini sellaisina, kuin ne ovat. Nyt kuitenkin viimeisen vuoden aikana olen päättänyt, että teen asioita oman hyvinvointini eteen ja siinä kohtaa aloin miettimään rintojen suurennusta uusiksi. Ajattelin, että hitto soikoon jos olen aina rinnoista haaveillut niin miksi en niitä sitten itselleni hankkisi. Paras päätös.

Mielestäni jo se, että olet asiaa parikymmentä vuotta miettinyt kertoo sen, että asia vaivaa sinua ainakin jollain tasolla. Elämässä moni asia voi olla muiden ihmisten mielestä "turhuutta", mutta tärkeintä kuitenkin on, että olet itse tyytyväinen elämääsi ja itseesi. Mielestäni missään kohtaa elämää ei pitäisi miettiä, että "no mutta eikai tämän ikäisenä enää"... Sitäpaitsi, rahaa tulee ja menee, mutta jos saat rahalla ostettua jotain, mikä tekee sinut tyytyväisemmäksi niin miksi et tekisi sitä? ;)

10.10.2018 / Mansurow
Mentor anatominen 260cc
CPG 323, high profile
Lihaksen alle
156/45
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Susanne, miak, Luffe

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
4 kuukautta 4 viikkoa sitten #48645 : piketsu
mun tilanne myös se että tissit ei ikinä kasvanut, ikävä ostaa liivejä ku ei pienimmätkää kupit täyttyny ilman järjettömiä toppauksia. sain ekan lapsen 17 vuotiaana, tissit meni heti viel pilalle kaikenlisäksi. sen jäljeen tullut 2 lasta lisää, en ole edes raskaana saanu nauttia isommista tisseist ku ei ne kasvanu silloinkaan. nyt 32 vuotiaana, pian 15 vuotta ollut pienillä rumilla pusseilla mitä en ole kehdannu miehellenikää näyttää, lapsiluku ehdottomasti täynnä, ajattelin että nyt on aika hoitaa asia.

siis näin pitkä aika kestänyt enkä hetkeekää ole asiaan pystyny sopeutuu, ei tunnu yhtää naiselliselta kokeilla liivejä ja vaatteetkaa ei näyttäny hyvältä päällä.. sanoin miehelle jo keskimmäisen lapsen jälkeen 10v sitten että haluan tän tehdä, se ei ollu sitten yhtään mukana. no on sillä ollu aikaa soputua ajatukseen. latelin sille listan siitä kuinka hyvää se tekis monella tapaa, myös meidän parisuhteelle ja seksielämälle ku meen ottaa silkkarit niin kyllä sen mieli lopulta muuttui 100%.

no tammikuus hoidin asian, lähtotilanne tosiaan se tyhjä pikkupussi, sanoin et täyttö riittää,ei tarvi kasvattaa kokoa. lopputulos mahd.luonnollinen. laitettii sebbinit 370 lihaksen päälle. ja oon ollu niin onnellinen ja iloinen ku sen tein. mieski jopa tykkää ja on huomannu että se lista piti paikkansa, kaikki on muuttunu ja toteutunu. teki tosi hyvää omalle mielelle ja meidän seksielämälle ku nyt ne voi näyttää ihan vapaasti ilman estoja

ja aloittaja, sä et ole mua paljonkaan vanhempi, älä yhtään ajattele että tässä iässä, 40 ei ole ikä eikä mikään. sulla on hyvässä lykys viel paljon elämää jäljellä ja sitä ei ole kiva viettää niin ettei ole tyytyväinen itseensä ja vartaloonsa :) toki pitäää muistaa et riskit on olemassa, mut ne on vähässä verrattuna niihin kellä asia menee hyvin. siitä voi tulla hyvin onnelliseksi. hankala on se kun ei kukaan tiedä etukäteen kuinka asiat tulee sujumaan.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Miki, Susanne, miak, 3xMummo, Iilimiili

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
3 kuukautta 5 päivää sitten #49179 : 3xMummo
Minä oon sinuakin vanhempi ja tällä viikolla on leikkaus . Laitetaan 300cc .
Olen harkinnut leikkausta tosiaan yhtä kauan kuin sinäkin eli varmaan siitä asti kun oon tiennyt että sellaisia tehdään .
Omat lapset on jo aikuisia ja nyt elämäntilanne sellainen että pystyy menemään leikkaukseen myös talouden puolesta.
En oi hirveen paljon selitellyt koko leikkausta mutta esim yksi hyvä ystävä ei ymmärrä tätä ensinkään , tosin hänellä on luonnostaan hyvä rintavarustus .
Miehen kanssa pitkään keskusteltiin ja en olis tänne menossa jos hän olis leikkausta vähänkin vastustellut, oikeasti sain tämän leikkauksen häneltä sitten lahjaksi .
Ei mulla koskaan oo ollut mitkään suuret rinnat ja 3 imetyksen ja pienoisen painonpudotuksen jälkeen nahkaa on enempi kuin täytettä ja sitä haluan nyt korjailla .
Itsekin ja mies varsinkin sanoi jo lähtömetreiilä että jos leikkausta harkitsen niin se pitää tehdä Suomessa ja Cityklinikalla sitten tehdään .
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: miak

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
3 kuukautta 5 päivää sitten #49189 : miak
Kiitos kaikille vastauksista! Itse olen projektissani edennyt nyt siihen vaiheeseen, että olen varannut ajat kahteen konsultaatioon kuun loppupuolelle, edelleenkin ajatuksella ne ei vielä sido mihinkään, mutta niistä saa taas lisää tietoa tukemaan lopullista päätöstä, mikä se sitten ikinä onkaan. Olen kuitenkin hieman kysellyt jo lapsenvahtia leikkauksen ajaksi (ehkä maaliskuussa), sillä mies on luvannut lähteä mukaan. Myös työnantajani kanssa olen operaatiosta puhunut ja ilmoittanut, että mahdollisesti pidän kesälomaa jo silloin pois... Olen muutenkin suht avoimesti puhunut asiasta enkä oikeastaan ole saanut negatiivista palautetta. Ainoastaan yksi läheinen ystävä oli aluksi vastaan ja sanoi jopa hulluksi :laugh: , luuli ehkä ensin että vitsailin, mutta myöhemmin on kyllä tukenut asiassa.

Motiva ergonomix full 400 osittain lihasten alla, Health Clinic, Siim Simmo 27.3.2019

177cm/75kg
Lähtökohta imetyksien ja laihtumisen jälkeen täysin tyhjät A-B kuppi
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: 3xMummo

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
3 kuukautta 5 päivää sitten #49197 : Masukka
Mä en oo ikinä tykännyt rinnoistani, koska ne on olleet kummallisen muotoiset, ja rintsikoiden etsiminen on aina ollut hankalaa, kun mikään ei oikein oo sopiva. En oo kuitenkaan koskaan hävennyt tai piilotellut niitä, koska on muuten hyvä itsetunto ja oon luonteeltani semmonen ronski. :P Vasta muutama vuosi sitten (ja oon huom. kohta 39-vee!) törmäsin netissä käsitteeseen tubulaarinen rinta, ja olin ihan että mitä hittoa, toihan on kuin mulla!

No, tässä on vuosien saatossa tullut lihaksia kasvateltua, ja jotenkin toi rintojen sivuprofiilin muoto on mennyt vielä oudommaksi rintalihasten kasvaessa, se on muuttunut kartiomaisesta hyppyrimäiseksi, ja on alkanut tuntua siltä ettei nää rinnat sovi ollenkaan mun kroppaan (oon mallia kaappi, ja lihasten myötä vielä enemmän kaappi). Näyttää paljon tasapainoisemmalta, kun käytän isosti topattuja rintsikoita. Sit vaan lokakuussa 2018 aloin huvikseni tutkia netistä implanttijuttuja, ja arvasin jo siinä vaiheessa että se on melko varmasti sit menoa, koska tiiän että kun saan jonkin idean päähäni, niin se alkaa kasvaa siellä Inception-tyylisesti eikä siitä sit pääsekään eroon enää! Aihe pyöri sit jatkuvasti päässä, joten olikin jo marraskuulle varattava aika konsultaatioon, jottei jossittelis koko ajan! :P (Tiesin siis jo että mulle ainoa mahdollinen aika mennä leikattavaksi on ennen kesälomaa, joka on heinäkuussa.) Ja oho, sitten saatoin vahingossa jo konsultaatiossa varata leikkausajan! :woohoo: Toki tässä on paaaljon aikaa tulla katumapäälle, mut ei vielä oo ollut mitään sellasta näköpiirissä. Ja jos en tätä nyt tee, ärsyttäis ihan liikaa jäädä jossittelemaan. Seuraava mahdollinen ajankohta kun olis sitten käytännössä vasta seuraavana kesänä...

Tulossa 28.6.2019 @ Helsinki Clinic: Motiva Round, sovittu Demi 475 cc mutta vaihdan mitä luultavimmin Full 550 cc:hen (implantin leveys 13,5 cm), lihaksen päälle, nännien korjaus samalla.
Lähtökohta lievästi tubulaarinen 80-85A, ihan hiton leveät hartiat ja rintakehä!
173 cm/68 kg
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Mailuo, miak, Iilimiili

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
3 kuukautta 3 päivää sitten #49267 : petramari
Minun syyni leikkaukseen päätymiseen oli se että rintani olivat aivan olemattomat eikä sopineet vartalooni. Minulla rinnat ei suurentuneet paljoa edes vaikka lihoin parikymppisenä melkein 20kg. Ekalla leikkauksella tällaiseen lautavartaloon saatiin laitetuksi 345cc implantit ja ne ei tietenkään kovin suurilta näyttäneet pituuteeni nähden (174 cm) Olen sen jälkeen käynyt lapi toisen leikkauksen ja silloin laitettiin 520cc. Nyt tilanne on parempi vartalon kokonaisuuten nähden, mutta olen alkanut haaveilla vielä vähän suuremmasta koosta. Mahdollisesti tänä vuonna menen vielä kerran uusimaan. Älkää surko te jotka 40vuotiaana tai vanhempana suunnittelette rintojensuurennusta. Ette todella ole liian vanhoja! Kun menin ekaan leikkaukseen olin 35vuotias. Ja nyt siis yli 40. Minä ainakaan en haluaisi elää mietteessä siitä olisko pitänyt toteuttaa joku haave mutta se jäikin vain haaveeksi. Kumminkin suurin osa varmasti tekee leikkauspäätökset ihan siksi että on joku asia mikä rinnoissa todella häiritsee eikä pelkästä turhamaisuudesta.

Natrelle 345cc 2012
Nagor 520cc 2016
Leikkaus suunnitteilla 2019
174cm 66-68kg
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: miak, 3xMummo, jjbee

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
3 kuukautta 2 päivää sitten #49299 : jjbee
petramari mun syy on aika sama kuin sulla eli ei rintoja juuri lainkaan. Mä myös olen aika pitkä ja se lisää entisestään rinnattomuuden tunnetta. Ja olen yli 30 jo paljonkin, mutta ehkä tämä on se ikä kun osaa tehdä omat päätökset viisaasti eikä anna muiden niihin vaikuttaa.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: miak, 3xMummo

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
2 kuukautta 2 viikkoa sitten #49533 : miak
Nyt on ensimmäisessä konsultaatiossa käyty, toista jouduin siirtämään viikolla eteenpäin. Tällä hetkellä olen 98% varma, että leikkaukseen tässä ollaan menossa. Ainoa asia tällä hetkellä mikä mietityttää on mahdolliset komplikaatiot. Rahat leikkaukseen on suurinpiirtein kasassa. Mies ihmetteli jo tarjouksen leikkauksen hinnasta nähtyään, että onko se noin halpa :laugh: , oli kuvitellut, että maksaa lähemmän kymppitonnin...

Implantin kooksi kirurgi ehdotti 335-400cc ja Motivan ergonomix full olisi tulossa. Hän haluisi laittaa implantin lihaksen alle, koska yläosassa minulla ei ole mitään. Päällekin voisi kuulemma silti laittaa, mutta implantin yläreuna jäisi todennäköisesti näkymään eikä lopputulos olisi niin luonnollinen. Itse vähän karsastan tuota alle laittoa, toipuminen on tietysti hitaampaa ja kivut alussa kovemmat, mutta eniten mietityttää, että tuntuuko implantti siellä lihaksen alla lihasta käytettäessä ja vetääkö lihas implanttia luonnottomasti johonkin suuntaan...

Motiva ergonomix full 400 osittain lihasten alla, Health Clinic, Siim Simmo 27.3.2019

177cm/75kg
Lähtökohta imetyksien ja laihtumisen jälkeen täysin tyhjät A-B kuppi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 kuukausi 3 viikkoa sitten #49771 : sonjailo
Syy miks haluan implantit, on epäsuhtaisuus kropassa. Oon aika lyhyt, pyöreähkö, semmonen persevä ja reitevä about päärynänmuotoinen kropaltani. Ja nää a:t ei vaan istu tähän kokonaisuuteen :unsure: . Ärsyttää ostaa komeeta paitoja ja mekkoja kokoa 44/46/XL, joissa on vaikkapa hieno leikkaus rintojen kohdalla, niin sit sitä pirun tunikaa kannattelee vaan olkapäät ja super push upeilla koittaa sit korjailla sitä epäkohtaa vaan todetakseen että onpa kivat rintaLIIVIT :blush: ... Varsinaisesti ulkonäkökeskeinen en ole, mutta kyllä sitä haluais näyttää tälläytyessä kokonaisuutena hyvältä, ilman sitä ainaista "muuten hyvä, mutta..".

Nyt tammikuun konsun jälkeen se sit konkretisoitui, että nyt tai ei koskaan, en aio viiskymppisenä alkaa voivotella että kun ois vaan tehny tän. Joten alkuperäsestä "säästän ja meen vuoden päästä"-ajatuksesta poiketen kävelin pankkiin lakki kourassa :whistle: :laugh: . Ja leikkaus siis tulossa kesäkuussa.

-164/88
-Leikkaus tulossa 7.6 Finest/Jyri Kullamaa
-Lähtökohta 80A, alkuperänen suunnitelma pyöreä nagor 360, mieli muuttunut 500:aan.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: miak

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.334 sekuntia