× Silikonirinnat - Rintailmplantit keskustelu

Imetys

Lisää
4 kuukautta 2 viikkoa sitten #48498 : Ngi300
Haluaisin kuulla kokemuksia imetyksestä silikonirinnoilla. Itsellä imetyksen venyttämät rinnat korjattiin kohotuksella ja implantilla, osittain lihaksen alle asennettuna, ja nyt yllätykseksi on taas imetys edessäonko muilla imetys onnistunut ja tuliko pahasti uusia "tuhoja"? Itselleni imetys on tietysti rintojen ulkonäköä tärkeämpi, mutta tietysti olisi kiva kuulla, että on edes toivoa, ettei 5000e ihan hukkaan mennyt ja lisäksi pilannut imetystä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
4 kuukautta 2 viikkoa sitten #48500 : Vaahtera
Mä imetin silikoneilla mutta ei onnistunut imetys yhtä hyvin ja vauvalla oli huonompi ote kun rinta niin pinkeä.Maitoa ruiskusi, mutta silti tuli vähemmän...4 kk sitä jaksoin.Yritin kyllä pumpata muttei herunut samalla tavoin.Ei tuossa ajassa kapseloitunut, myöhemmin toinen imetys samanmoinen.Ekaa ilman implantteja imetin vuoden ongelmitta.

Mentor pyöreä 275 cc 9v.sitten, mitat silloin 165/51. Jäi liian pieneksi, 7.8.2018 Nagor Impleo 460cc 165/58.3 x imetetyt A tai AA

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
4 kuukautta 2 viikkoa sitten #48502 : Ngi300
Oma rintani ei ole kovinkaan pinkeä, uskon että vauva saisi kyllä otteen, enemmän huolestuttaa kohotuksen aiheuttamat vauriot.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
4 kuukautta 2 viikkoa sitten #48518 : Ellen
Itsellä on ns. rankasti käsitellyt rinnat, vaikkei implanttia olekaan. Olisin silti voinut täysimettää, mikä ihme. Kohotus nimittäin katkoo maitotiehyitä ja alentaa rinnan maidontuotantoa + heikentää tuntoa. Plus että otin vielä maidonnousun estolääkkeen! Ei voi kuin ihmetellä, miten maitoa silti alkoi tulla.

Imetän edelleen, joten tuhoja vaikea vielä arvioida. Ei nämä varmaan yhtä pahat kuin aiemmin, symmetrisemmät ainakin ovat. Mutta koon pienentyessä voivat alkaa taas roikkua.

-kohotus/pienennys 6/2014 (seurauksena kokoero)
-toisen rinnan uusintaleikkaus 11/2014 (edelleen kokoeroa)
-rintojen symmetrisointi rasvansiirrolla 1/2017

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
4 kuukautta 2 viikkoa sitten #48519 : Ngi300
Toivottavasti itsellänikin imetys vielä onnistuu. Viimeksi maitoa olisi riittänyt kahdellekin lapselle. Nännien tunnottomuus huolettaa myös, mutta tunnolla on vielä aikaa palauta, leikkauksesta kuitenkin vasta 10 vko aikaa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.178 sekuntia