× Silikonirinnat - Rintailmplantit keskustelu

Marraskuu 2018

Lisää
2 viikkoa 2 päivää sitten #48239 : Merituuli
Heips!

Oon koko ajan odotellut että josko meille marraskuisille tulisi oma keskustelu, mutta päätin sitten tehdä itse :)

Eli muita marraskuussa leikkaukseen meneviä? Itsellä leikkauspäivä 2.11 Helsinki Clinicillä. Alkaa jo pikkuhiljaa jännittämään :laugh:

Tulossa
Helsinki Clinic / Janne Jyränki
11/2018 Motiva high profile pyöreä
300&340cc lihaskalvon alle

Mitat
170cm / 60kg
Lähtötilanne pienehkö b kuppi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
2 viikkoa 2 päivää sitten #48240 : Merituuli
Olin siis itse konsussa heinäkuussa ja varasin leikkausajan vasta marraskuulle, koska pidän silloin talviloman.

Alunperinhän en tiennyt implanteista niin paljoa (rinnat kuitenkin oon halunnu jo 8 vuotta eli ei mikään äkkipikainen päätös) eli konsultaatiossa olin aika tietämätön kaikesta. Siksi melkein kaikki on vaihtunut siitä mitä alunperin sovittiin Jannen kanssa.
Alunperin piti laittaa Motivan low profile 300 ja 340cc osittain lihaksen alle, mutta pläräsin näitä keskusteluita muutaman kuukauden ja tajusin millaset leveät ja littanat pannukakut tulisin saamaan joten äkkiä vaihto high profileen ja lihaskalvon alle. Käyn kuitenkin salillakin 3 krt viikossa ja en todellakaan halua että en pysty rintalihaksia siellä käyttämään tai jos pystyy niin en halua sitä ikävää muljahtelua. Itselle tärkeämpää on, että rinnat tuntuvat luonnollisemmalta ja liikkuvat luonnollisemmin. En halua että ovat kuin liimattuna rintakehään :blink:
Tietysti rajojen näkyminen mietityttää, mutta mulla on aika paksu nahka rintakehässä ja Jannenkin mielestä voi hyvin laittaa lihaskalvon alle.

Ja erikokoiset implantit tulevat koska mulla on epäsymmetriaa jota yritetään näillä sitten tasoittaa :)

Tulossa
Helsinki Clinic / Janne Jyränki
11/2018 Motiva high profile pyöreä
300&340cc lihaskalvon alle

Mitat
170cm / 60kg
Lähtötilanne pienehkö b kuppi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
2 päivää 17 tuntia sitten #48383 : Pion
Täällä myös marraskuussa leikattava!

Itselläni on leikkaus 8.11. ja tosi paljon jännitystä ilmassa, vaikka konsultaation jälkeen onkin tosi levolliset fiilikset leikkauksesta.

Itselläni tulee motivan 400cc implantit lihaksen alle, ja hieman jännittää tuosta leikkauksesta toipuminen sillä sain leikkausta varten ainoastaan 6 päivää vapaata töistä, ja sen jälkeen on tarkoitus selvitä normaalisti töissä. :laugh: Onneksi en mitään kovin raskasta työtä tee, eli eiköhän palautuminen suju myös ihan ok :silly:

Itselläni kävi hieman myös mokaa implanttien valinnan kanssa, sillä unohdin kysyä kokonaan implanttien profiilin. Tiesin siis että minulle laitetaan Motivan 400cc implantit, joista keskustelimme kirurgin kanssa, mutta en ennen ollut nähnyt motivan taulukkoa, ja vasta jälkeenpäin ymmärsin että Mini Demi ja Full vaikuttavat dramaattisesti lopputulokseen, joten nyt tänään aamulla laitoin heti leikkaavalle kirurgille viestiä ja kyselyä asiasta.

Toivon että olimme molemmat samalla aaltopituudella siitä, että tarkoitus on saada myös ryhtiä, eikä aivan pannukakkusia.. Tosin minulla on maailman ihanin kirurgi, joten uskon että olemme molemmat ymmärtäneet haluamani lopputuloksen..

Huh mitä säätöä, ei ikinä pitäisi mennä konsultaatioon aivan hermostuksissaan. :S

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 päivä 17 tuntia sitten #48407 : mimigamine
Täällä kans yksi leikkaukseen menijä. Finestille oon menossa Kullamaan leikattavaksi marraskuun toisella viikolla!

Mulla lähtökohtana on A-kuppi molemmissa, ikää 23 ja sieltä teini-iästä asti haaveillu kun ei ikinä sitten rinnat enempää kasvaneet. Mulla tä on itsetunnon päälle ottanut vuosia ja nyt innolla odotan kun vihdoin pystyn toteuttamaan ja ajatus on kypsynyt tarpeeksi mielessä..
Mulle on tulossa 300/330cc Nagor-implantti näihin. Konsultaatiossa kävin kuukausi sitten ja ja mitähän muuta kertoisin..

170/63 - Lähtötilanne A-kuppi
Nagor 300-330cc
Leikkaus VK 47 Fin-Est

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.366 sekuntia