× Silikonirinnat - Rintailmplantit keskustelu

Päivän vanhat silikonit ja oudon näköiset.

Lisää
6 kuukautta 4 päivää sitten #48090 : Rdrd
Motiva full ergonomix 550cc, toissapäivänä oli leikkaus. En tiedä mitä mieltä olen. Onko normaalia että rinnan alta on noin oudon näköinen? Tällä hetkellä nää rinnat ei ainakaan silmää miellytä yhtään. Niin kun implantti olisi jäänyt liian alas, eikä rintapoimua ole.. Hartaasti toivon että tästä vielä muotoutuisi.
Alkuperältään rinnat miltei olemattomat.

Tässä viestissä on kuva liitetiedostona.
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy nähdäksesi se.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
6 kuukautta 4 päivää sitten #48091 : Ellen
Älä huoli, ei ne tuollaisiksi jää. On laitettu aika paljon ja jos rinnat olleet olemattomat, menee aikaa kun iho venyy ja rintapoimua ilmestyy.

-kohotus/pienennys 6/2014 (seurauksena kokoero)
-toisen rinnan uusintaleikkaus 11/2014 (edelleen kokoeroa)
-rintojen symmetrisointi rasvansiirrolla 1/2017

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
6 kuukautta 4 päivää sitten #48092 : Vaahtera
Ihan normaalia, että näyttää alussa tuolta.Täysin en näe kuvasta mallia, mutta ei sitä rintapoimua välttämättä tulekaan jos oma rinta lähes olematon.Mulla ei kymmenen vuoden aikana ollu noilla pienemmillä implanteilla ns.rintapoimua.Nyt nää isommat 5,5 viikkoa ja ei oo kyllä kunnon poimua vieläkään ja ovat nyt tällä hetkellä pallomaiset kun kudos venynyt ja alussa taas olivat pienemmät ja ihan lytyssä kun lihas kirras.Varmaan muutenkin tuntuu oudolta kun noin isot implantit laitettu pieniin rintoihin heti ekalla kerralla.Kyllä ne hyviksi tulee!

Mentor pyöreä 275 cc 9v.sitten, mitat silloin 165/51. Jäi liian pieneksi, 7.8.2018 Nagor Impleo 460cc 165/58.3 x imetetyt A tai AA

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.170 sekuntia