× Silikonirinnat - Rintailmplantit keskustelu

Leikkaus pelko

Lisää
8 kuukautta 2 viikkoa sitten #47505 : Susannea
Onko muilla ollut leikkaus pelkoja , pelottaa , ettei enää herää leikkauksesta ja kuumottelin lukemalla yhdestä ketä oli saanut sydänkohtauksen leikkauksessa , vajonnut Kooma ja menehtynyt . Onko tää ihan normaalia pelkoa ja jännitystä , tai turhaa ? Kaikissa leikkauksissa tietenkin riskinsä , mutta onko tässä minkälainen todennäköisyys osaako siihen kukaan vastata .

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
8 kuukautta 2 viikkoa sitten #47508 : epputipsu
Hei! Onhan se normaalia pelätä ja jännittää, onhan se kuitenkin kirurginen operaatio jossa nukutetaan. Ainahan on riskejä, mutta ei sitä kuolemaa kannata pelätä. Rintojen suurennuksia tehdään pelkästään miljoonia maailmassa vuosittain, saati sitten kaikenmaailman muita operaatioita, jossa nukutetaan ja operoidaan. Pienen pienen pieni osa saa jotain suurempia komplikaatioita ja yleensä niihinkin on joku syy, esim todella suuri ylipaino tai sydämmen ongelmat yms. Jos on perusterve ja menee luotettavalle lääkärille, komplikaatioiden prosentti on käytännössä 0. Mutta kannattaa lääkärille kertoa pelosta, niin saat siltäkin suunnalta jelppiä :)

Ensimmäinen leikkaus tulossa 1.5. Fin-Est, Pille Kirjanen. Suunniteltu Motiva Ergonomix 375cc. Omat mitat 163/56

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
8 kuukautta 2 viikkoa sitten #47509 : Susannea
Kiitos tsemppaavasta vastauksesta .
Sydämessä rytmihäiriöitä mikä todettu vahvan urheilijan sydämeksi , et lyö joskus ylimääräisiä lyöntejä. V sisään otettu sydänfilmi ja kaikki ollu kunnossa . Vähän fiilikset just vaihtelee , mut ehkä ihan turhaa pelottaa itseä noilla skenaarioilla ja kauhu jutuilla . :)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
8 kuukautta 2 viikkoa sitten #47511 : piketsu
heippa. pitää muistaa se että kyllä nykyään on mahdollista toisissa paikoissa tuokia asia hoitaa paikallispuudutuksella,siis hereillä, jos pelottaa liikaa ja on vielä tuollaista sydänongelmaa. itse olin ja monet muutkin on ollu ja voin vain suositella. kysy lisää jos asia alkoi kiinnostamaan :)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.165 sekuntia