× Yleinen keskustelu

"Pyörivät implantit"

Lisää
3 kuukautta 4 päivää sitten #49719 : Sisko
Minullw tehtiin reipas vuosi sitten rintojen suurennus.
Lähtökohta oli rasvattomat täysin tyhjät nahkapussit (b/c) kuppi.
Niihin kirurgin ja konsultaation suosittelemana laotettiin koko pyöreä 420.
(Kirugi sanoi että ei tarvita kohotusta) lopputulos on se ettå implantit roikkuu rumasti sekä pääsee pyörähtämään ympäri molemmissa rinnoissa.
Ostin impalantit tarjous kamppanjasta jossa mikä tahansa korjausleikkaus maksoi muistaakseni 3500 e. Tartuin tähän tarjoukseeen silloin.
Nyt konsultaatio on sitä mieltä ettei voi maksaa kohotus leikkausta korvaukseksi(minkä nämä rinnat tarvitaevat) koska en ole ostanut sellaista leikkausta. Konsultaatio firma lupasi ettei ota mitään välistä uusinta leikkauksessa vain se pitäiai maksaa minkä leikkaava sairaala pyytää. Eli noin 2000e.
Minusta tämä on silti outoa, konsultaation mielestä ei koska kukaan ei voinut tietää että rintojeni kudos on sitä luokkaa että ne eivät jaksa kannatella silikonien painoa. Joten olisin itsekkin vastuussa 2000e .
Mitä mieltä olette tästä?, minusta ei reilua. Miten mun kannattaisi edetä jotta saisin minulle kuuluvat mahdolliset oikeudet? Kiitos vastauksista etukääteen jo❤

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
3 kuukautta 4 päivää sitten #49721 : Kissanainen
Kyllä hyvä kirurgi näkee jo ennen leikkausta tarvitaanko kohotus vai ei, ja osaa arvoida olemassa olevaa kudosta.
Minkä merkin ilmplantti sinulle laitettiin? Motivahan ei esimerkiksi kiinnity ollenkaan ja voi "pyöriä". Tai sitten implantille on vaan yksin kertaisesti tehty liian iso tasku.
Jos suostuvat tekemään sinulle kohotusleikkauksen "korjauksena" 2000€ se ei mielestäni ole paha hinta. Harvoin missään suostutaan korjaamaan ihan ilmaiseksi, varsinkaan jos on käynyt Virossa leikkauksessa nämä asiat tuntuvat olevan vielä hankalempia..

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
3 kuukautta 2 päivää sitten #49735 : Ellen
Eiköhän tuossa ole tehty virhearviointi, en usko selitykseen, että kudos ei vaan kestänyt. Eihän se kestäisi sen kohtuksenkaan jälkeen!

-kohotus/pienennys 6/2014 (seurauksena kokoero)
-toisen rinnan uusintaleikkaus 11/2014 (edelleen kokoeroa)
-rintojen symmetrisointi rasvansiirrolla 1/2017

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.192 sekuntia