× Yleinen keskustelu

Implantit vs rasvansiirto?

Lisää
2 viikkoa 2 päivää sitten #47636 : Julianne
Oon varmaan teinistä asti ollut tyytymätön rintoihini ja nyt (28v) ajattelin että asialle voisi oikeasti tehdä jotain. Mulla ei ole koskaan ollut mitään ongelmaa silikonien ulkonäön kanssa tai pelkoa epäluonnollisesta tuntumasta... en tiedä miten siitä voisi epäluonnollisempi tullakaan kun tällä hetkellä tuntuu melkein kylkiluut läpi :pinch: Mies ja lähipiiri on pienen sulattelun jälkeen ok asian kanssa, ja muille en aio kertoakaan. Netistä on kuitenkin tullut lueskelleeksi just niitä kauhutarinoita silikonien terveysriskeistä, jotkut sanovat saaneensa jotain fyysisiä oireita implanteista (joku mainitsi termin breast implant illness, ei kyllä kuulostanut mulle ihan täysin tieteellisesti pätevältä) ja siksi pitänyt poistaa.

Rasvansiirto rintoihin olisi kai vähän "luonnollisempi" vaihtoehto, mutta kun lähtökohta on tää 75-80AA ja mun kropalle (160/60) sopusuhtaisin koko olisi lähempänä C-kuppia, niin en tiedä näkyisikö toi sitten muuta kuin pankkitilillä. Jättimäisiä rintoja en haluaisi muutenkaan, mutta tän hetken tilanne on niin minimaalinen että itkettää.

Onkohan nää mun implanttipelot ihan oman pään sisällä vai pitäisikö hyväksyä että rasvansiirrolla saa ehkä sen yksi-max kaksi kuppikokoa ja olla tyytyväinen siihen? Onko rasvansiirto edes mahdollista jos rinta on alkujaankin käytännössä litteä?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 viikko 5 päivää sitten #47667 : Kissanainen
Rasvansiirto on ei niin pysyvä vaihtoehto, usein sitä joudutaan tekemään useita kertoja. Rasvansiirtokerralla sitä rasvaa jää n. 30-50% siitä mitä sitä siirretään, eli kaikki rasva mitä siirretään ei missään nimessä jää sinne. Ja tietenkin kropassa täytyy olla sitä rasvaa mistä siirtääkkin :D Yhtälailla rasvansiirto on toimenpide, missä joku muukin ja riskinsä siinäkin on. Implanteillakin saa toki luonnollisen tuloksen, kun valitsee implantit oikein. Itse en henk. koht. lähtisi rasvansiirtoon rintojen kohdalla.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 viikko 3 päivää sitten - 1 viikko 3 päivää sitten #47682 : Irene
Julianne. Ihan realisteja jos ollaan, sanoisin että unohda rasvansiirto. Keskimäärin, jos lähtökohdat ovat hyvät eli rinnoissa on hyvin tilaa (imetetyt tai laihdutetut, kiinteässä rinnassa rasva ei niin tahdo pysyä) ja runsaat ottokohdat joista saa helposti rasvaa (hoikemmalla, jos joutuu imeskelemään rasvaa vähän sieltä ja täältä, vauroituvat rasvasolut enemmän ja tulos taas km heikompi), saadaan puoli kuppikokoa per siirto, vaihteluväli nollasta kokonaiseen kuppikokoon. Keskimäärin parhaat tulokset on odotettavissa vähän vanhemmilla naisilla, joilla reilusti mistä ottaa ja veltot rinnat. Vastaavasti jos rinnat kiinteät, nuori nainen ja niukemmin rasvaa siirtoon niin oikeastaan turha lähteä edes yrittämäänkään kun todennäköisesti tulos on menetetyt rahat.
Jos sulla on käytännössä olematon lähtökohta, tarvitsisit siis keskimäärin kaksi siirtoa jo kunnon A-kuppiin. Vastaavasti B-kuppi, siis kaksi kuppikokoa, vaatisi jo neljä siirtoa (siis keksimäärin, joillain onnekkailla voi siis tulla jopa kuppi/siirto, toisaalta yhtä lailla saldo voi olla se että ei pysy mitään. )
Rintasyöpäkirurgiasta lainattua, jos lähtötilanne olematon, 4-6 siirrolla voidaan rakentaa jonkinlainen uusi rinta. Tämä taas vaatii jo todella runsaita rasvavarastoja ja hintaa tulee jo useampi kymppitonni yksityisellä.

Parhaiten rasvansiirto toimii, kun olosuhteet ovat otolliset ja tavoite on realistinen eli ymmärtää ettei rasvansiirrolla ole odotettavasti mitenkään suuria muutoksia vaan lähinnä pientä täyteläistämistä.

Jos sulla tavoite on C-kuppi (mikä kuulostaa ihan hyvältä mittoihisi nähden), se vaatisi hurjan monta siirtoa eikä takeita tuloksesta siltikään olisi. Ja vaikka hyvä munkki kävisikin, hinta olisi joka tapauksessa taivaita hipova.

Eli näkisin että katse kohti implantteja vaan:)

Natrelle anatominen 325cc osittain lihaksen alla
168/58-60
Viimeksi muokattu: 1 viikko 3 päivää sitten : Irene.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
6 päivää 1 tunti sitten - 6 päivää 1 tunti sitten #47752 : Julianne
Kiitos paljon kommenteista, Kissanainen ja Irene :) En tullut edes ajatelleeksi että tarvittaisiin noin monta siirtoa! Ei siinä kyllä varmaan paljon ”terveellisempi” operaatio ole jos tarvii noin monesti nukuttaa. Ja 10000+€ B-kupin rinnasta (mikä tosiaan on mulle ehkä vähän pienikin) ei myöskään ole ihan pieni raha. Tästä rohkaistuneena oon nyt varannut konsultaatiota, saa nähdä miten menee! Tosi innoissani olen kyllä, että viimein saan tän projektin etenemään, jos tää nyt olisi se vika vuosi rinnattomana :D
Viimeksi muokattu: 6 päivää 1 tunti sitten : Julianne.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.410 sekuntia