× Yleinen keskustelu

Implantin maksimi leveys?

Lisää
10 kuukautta 3 viikkoa sitten #47151 : lollero1
Hei! Mitkä tekijät määrittävät laitetta:) van implantin leveyden maksimin? Onko mahdollista laittaa mittoihin nähden leveämpää implanttia? Minulla on tällä hetkellä 13,3cm leveät implantit jotka olivat kai aika maksimi mitä saatiin laitettua. Haluaisin lisää kokoa ja mietin onko esim. 14,5cm leveä implantti liikaa. Olen pienikokoinen mutta omaan silmään leveämpikin sopisi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10 kuukautta 3 viikkoa sitten #47152 : Ekina
Onko sulla miten paljon tilaa rintojen välissä? Implantit kun aina laitetaan niin että nänni jää keskelle niin tilaa ei voida leventää rintakehän ulkopuolelle. Jos implantit on keskellä liian lähekkäin, voi olla riskinä uniboob eli rintakehän iho irtoaa ja muodostaa sillan rintojen väliin.

Onko sulla jo nyt corse/extra high profilet?

8/2017 Nenäleikkaus, Liettua
2/2018 Rintaimplantit 330 cc Nagor hp, Kullamaa
Haaveissa vielä yhtä ja toista parannusta....
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: lollero1

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10 kuukautta 3 viikkoa sitten #47156 : lollero1
Arvioisin että rintojen välissä on n.2cm tilaa. Nykyiset implantit on tosiaan extra high profilet ja uudetkin olisi sellaiset. Haluaisin että rinnat olisivat vähän lähempänä toisiaan mutta mikään uniboob ei kyllä houkuttele :D Ennen kaikkea toivoisin lisää kokoa mutta en sitten tiedä miten se onnistuu

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10 kuukautta 2 viikkoa sitten #47186 : Alexa
Riippuu laitetaanko lihaksen alle vai päälle, nännien sijainti, mahdillisesti oman rinnan korkeus (double bubble breast -riski) ja ekinan mainitsema uniboob-riski lihaksen päälle laitettaessa. Mitä isompi implanti, sitä suuremmiksi kasvaa kaikenlaiset riskit. Jotkut kirurgit suostuu leikattavan toivomuksiin riskeistä huolimatta, jotkut ovat taas tarkempia.

Lähtökohta pieni kerran imetty AA, lihaksen alle laitettu Motiva Ergonomix silksurface 320 Demi-profiilillä. Lopputulos kk leikkauksen jälkeen D-kuppi.
175cm/60kg

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.203 sekuntia