× Yleinen keskustelu

Konsultaatio varattu! Keväällä leikkaukseen!

Lisää
1 viikko 5 päivää sitten #46037 : haave
Heippa! Tätä sivustoa tulee seurattua tiiviisti, niin voisihan sitä itsekin kirjoitella! :)
Sain viimeinkin tehtyä päätöksen, että voisin oikeesti toteuttaa haaveeni ja saada rinnat! Olen kolmekymppinen kahden lapsen äiti. Rintoja ei ole koskaan ollu, en muista mitään muutosta, että olis alkaneet kasvaa, myöskään raskaudet ei kasvattanut rintoja, maitoa tuli muutama tippa!!

Nyt ei mielessä pyöri kun tissit tissit tissit, ei jaksa oottaa enää yhtää :P

Konsultaatioon olen menossa eiraan Minna Rautiolle sekä Tilkkaan Tiia Pihlamaalle. Paikkaa oli vaikea valita ja meinasi stressi iskeä! Kunhan nyt ensimmäisen konsultaation on käynyt niin, varmasti paljon asioita selviää.

Luonnolisuutta ja suht pientä kokoa lähden hakemaan, saa nähdä mitä ehdotetaan. Alkuvuodesta toivoisin pääseväni leikkaukseen. Toivottavasti ei ole jonoja kovin..

Tulkaahan juttelemaan muut jännääjät ja muutkin :lol:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

 • Liina
 • Liina hahmo
 • Poissa
 • Platinum Boarder
 • Platinum Boarder
 • Mentor High Profile 425cc Lihaksen alla
Lisää
1 viikko 5 päivää sitten #46038 : Liina
Onpa kivaa!!

Kunhan muistat, että luonnollisuus ja pieni koko ei kulje käsi kädessä! Liian pieni on kaikkea muuta, paitsi luonnollinen.

24.9. Proforma clinic, Örjan Gribbe, Mentor High Profile 425cc lihaksen alle.
Lähtökohta nuupahtanut imetetty pieni B 160cm/59kg

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 viikko 5 päivää sitten #46042 : haave
Näinhän se varmasti on :) Toivottavasti konsussa tulisi selkeä olo koosta.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

 • Liina
 • Liina hahmo
 • Poissa
 • Platinum Boarder
 • Platinum Boarder
 • Mentor High Profile 425cc Lihaksen alla
Lisää
1 viikko 5 päivää sitten #46043 : Liina
Kyl se konsu varmasti selkeyttää.

Luonnolliset implantit peittää koko rinnan, toisilla se on enemmän toisilla vähemmän. Jos on esim. 14cm leveä rinta, niin jos siihen laittaa 11cm leveän implantin, niin ei se kovin hyvältä näytä.

Kaikista parasta on ettiä mahd. lähellä omaa kroppaa oleva kuva, jossa on ne sun "unelmarinnat" ja näyttää se kirurgille.

Samoin kannattaa jättää kokonaan puheista pois mitkään kuppikoot. Ei siis marssia sisään ja sanoa "kaksi C-kuppia, kiitos!" koska kirurgille tää on sun lähtökohtaan nähden tietty määrä cc ja se ei välttämättä oo se luonnollisin lopputulos, jälleen kerran :)
Plus suurin osa naisista on aivan kujalla oikeesta liivikoosta tai edes siitä, minkä kokovaikutelman minkäkin kokoset rinnat antaa. Tosin usein kun katon vaikka G-kupin rintoja, niin siinä on suuri lauma ihmettelemässä, että "onpa hyvät D-kupin rinnat!"

Yks ihan hyvä paikka selata erikoksia rintoja (liiveissä tosin) on bratabase.com. Sieltä voi koittaa alkuun etsiä sen koon, joka omaa lähtökohtaa lähellä ja sit vaan lisätä kuppikokoa, mutta pitää sama ympärys.

24.9. Proforma clinic, Örjan Gribbe, Mentor High Profile 425cc lihaksen alle.
Lähtökohta nuupahtanut imetetty pieni B 160cm/59kg

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 viikko 4 päivää sitten #46045 : haave
Kiitos Liina :) Täytyy käydä tsekkaa. On tää aika jännää! Ja kiva kuulla konsussa onko mulle ehdoton lihaksen alla, kun omaa kudosta ei juuri ole.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 viikko 4 päivää sitten - 1 viikko 4 päivää sitten #46046 : Irene
Ja muista että luonnollisuus on myös tuntumaa, ei pelkkää ulkonäköä! Itselleni ei tullut mieleen tämä asia ja kun pelkkiä anatomisia tarjottiin, en osannut kyseenalaistaa. Anatomiset ovat yleensäkin tuntumaltaan varsin jäykkiä jos vertaa pyöreisiin, Mentorin erityisesti (Siluetista ei käsittääkseni muita kuin Mentorin anatomisia saa?). Pyöreissä geeli mukautuu painovoiman mukaan ja on pehmeämpää, anatomisissa implantti pysyy samassa muodossaan kaikissa asennoissa ja vaatii siksi jäykemmän geelin. Jos omaa kudosta kovin vähän, voi tuntuma anatomisilla-varsinkin Mentoreilla joilla myös kuori on aika paksu- olla varsin kumisen tuntuinen.

Kannattaa pyytää käsin kokeiluun myös muita kuin anatomisia ja muitakin merkkejä kuin Mentor (Mentorilla kuori on paksu myös pyöreissä jolloin ongelma on implantin ryppyily jos omaa kudosta on vähän eli en ottaisi siitä merkistä pyöreitäkään). En taida tuntea ketään joka olisi Mentorin anatomiset valinnut jos on niitä käsin muihin verrannut...

Pyöreähän näyttää pystyssä aika pitkälti samalta kuin anatominen jos yläosa on lihasksen alla painaen yläosaa litteämmäksi ja alaosa on pyöreämpi. Maaten anatomiset tököttää samassa asennossaan, pyöreät litistyvät eli näkymä voi maaten olla pyöreillä luonnollisempi.

Itse en ole tyytyväinen näiden Natrellejekaan tuntumaan kyllä, nyt valitsisin pyöreät osittain alle mutta en ole toistaiseksi uusintaan jaksanut/halunnut lähteä. Mutta tämä tuntuma on juttu joka kannattaa pitää mielessä jos pelkkää anatomista tarjotaan. Itselle ei tosiaan kukaan tästä kertonut.
Siluetista tuskin muuta kuin Mentorin anatomista tarjotan, ja jos Tilkassa sama juttu niin vilpittömästi suosittelen että käyt vielä jossain missä on laajempi valikoima eri merkkejä ja malleja ennenkuin teet päätöksesi!

Ja yksi tärkeä tärkeä asia: ÄLÄ USKO sovitusimplantteihin, ne "huijaa" eli tietty implanttikoko näyttää isommalta, joka n 50cc, siinä liivissä ihon päällä kuin mitä se oikeasti sitten siellä kudosten, varsinkin lihaksen alla, puristuksessa tulee näyttämään! Itse en olisi uskaltanut tätä määrää ottaa, mutta kirraa ei suostunut pienempää laittaa, syy tuo vaadittava leveys josta Liina hyvin kirjoitti. Nyt näkymä on huomattavasti maltillisempi :)

Näitä mulla tuli mieleen :)

Muoks Huomasinkin että oletkin menossa Minna Rautiolle Eiraan etkä Siluettiin- ehkei näin saisi sanoa mutta sama kirurgi, sama hoito edullisemmalla hinnalla, tosin ehkä ilmnan konvehteja;) Toivottavasti Minnalla on Eirassa valikoima vähän laajempi!

Natrelle anatominen 325cc osittain lihaksen alla
168/58-60
Viimeksi muokattu: 1 viikko 4 päivää sitten : Irene.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
6 päivää 20 tuntia sitten #46096 : haave
Kiitos vinkeistä! Hyvä tietää näitä juttuja ennen konsultaatiota. Vielä viikko pitäs jaksaa oottaa!! :)
En tiennykkää että Minna Rautio leikkaa myös siluetissa?

Muistaakseni Eiran sivuilla luki, et käyttävät motivaa ja mentoria.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.439 sekuntia