× Yleinen keskustelu

Silikonien poisto / rintojen kohotus

Lisää
1 vuosi 9 kuukautta sitten #45084 : Anneli1966
Laitatin onnistuneesti vajaa 10 vuotta sitten n. 320 cc anatomiset implantit osittain lihaksen alle Jyväskylässä. Lopputulos on kaunis ja luonnollinen. Toki maatessa tuntuu "pallerot" oman rintakudoksen alla. Pari päivää sitten huomasin, että vasen rinta on selvästi isompi kuin oikea ja etenkin rinnan yläosa on selkeästi turvoksissa (esim. verisuonet kuultaa ihon läpi samalla tavalla kuin joskus aikanaan kun luomurinnat olivat täynnä maitoa). Rinta ei tunnu kädelle kovalta muusta kohtaa kuin yläosasta. Rinta myös "tuntuu" jotenkin välillä. Se ei ole kipeä tai kosketusarka.

Kävin vuosi sitten mammografiaseulonnassa, missä kaikki oli kunnossa. Suunnitelmissa on ollut myös uä, mutta se on jäänyt kiireen keskellä. No nyt on uä aika luonnollisesti varattu.

Ensin epäilin, että kyseessä on kapseloituminen, mutta kun rinta ei ole millään tavalla kipeä. Nyt mieleeni tuli, että voisiko kyseessä olla se, että implantin kärki on päässyt luiskahtamaan pois rintalihaksen alta?

Oli niin tai näin, niin on tullut sellainen olo, että haluan impalntit pois, enkä todellakaan halua uusia! Nämä oli ihan ok sen 10 vuotta, mutta olisin hyvin "pärjännyt" ilmankin niitä. Nyt kun ikää tulee (51 v.), niin sitä jotenkin arvostaakin enemmän luonnollisuutta ja tietynlaista "riskittömyyttä".

Onko siis kokemuksia vastaavasta? Onko implantin poistaneita? Minkälaiset rukkaset jäi jäljelle? Itse suunnittelen kohotusleikkausta, jotta saisi ylimääräisen nahan pois ja terhakammat pikkutissit. Olen kiitollinen kaikesta kommentista, mielipiteistä jne.

161 cm, 60 kg, entinen b-kuppi, nykyinen 75D

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 9 kuukautta sitten #45085 : Santiago
Jos kyseessä on ollut voimakkaasti teksturoidut implantit niin ne saattavat irrota kudoksesta ja aiheuttaa nestekertymän implanttitaskuun. Tämä voi tapahtua vuosia leikkauksen jälkeen. Erityisesti Allerganin (ent. McGhan) Biocell-teksturoinnin tiedetään olevan yhteydessä noihin myöhäisiin seroomiin. Jos tällainen on syntynyt, nesteestä periaatteessa suositellaan otettavaksi näyte että suljetaan pois ALCL (ks. linkki alla).

www.fda.gov/medicaldevices/productsandme...plants/ucm239996.htm

33-v, 156 cm, 53 kg
Motiva Ergonomix demi 320cc lihaskalvon alle 9.6.2016
Siim Simmo, Karhupuiston plastiikkakirurgia
Ennen/jälkeen@RealSelf
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Anneli1966

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 9 kuukautta sitten #45103 : Anneli1966
Kiitos Santiago vastauksestasi! Kuulostaa siltä, että juurikin tällainen kudoksesta irtoaminen ja nestekertymä saattaa olla kohdallani mahdollinen. Onko sinulla tietoa, miten tämä todennetaan? Mitä asialle voi tehdä? Onko operaatio edessä?

Kuulen mielelläni kokemuksia implantin poistosta ja siihen mahdollisesti liittyneistä toimenpiteistä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 9 kuukautta sitten #45116 : Santiago
Ultraäänessä näkyy, jos implantin ympärillä on nestettä. Olen kuullut, että joskus neste imeytyy takaisin itsekseen, mutta muuten sen saa pois joko punkteeraamalla tai poistamalla implantit. Voi olla myös, että nestekertymä liittyy johonkin tulehdukseen, joka on päässyt implantin pinnalle esim. hammasperäisistä bakteereista. En tunne asiaa tarpeeksi hyvin osatakseni sanoa, onko leikkaus todennäköisempi ratkaisu kuin esim. jokin pelkkä antibioottikuuri, mutta pitäisin realistisena kyllä varautua sellaiseen. Googlettamalla esim. late seroma löytyy englanniksi tietoa.

33-v, 156 cm, 53 kg
Motiva Ergonomix demi 320cc lihaskalvon alle 9.6.2016
Siim Simmo, Karhupuiston plastiikkakirurgia
Ennen/jälkeen@RealSelf

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 3 kuukautta sitten #46745 : Explant
Pitkästä aikaa tulin käymään foorumilla ja huomasin tämän keskustelun. Pahoittelut, että vastaus "hieman" myöhässä. Itseltäni poistettiin implantit reilu vuosi sitten. Syy poistoon olivat autoimmunisairaudet, joita alkoi ilmenemään ja halusin poissulkea kaikki mahdolliset riskitekijät. Implantit minulla ehti olla kaikkiaan 10 vuotta. Autoimmunisairaudet ovat nyt lähes historiaa, useimmat oireista hävinneet. En usko täysin sattumaksi.

Olin AA-kuppi ennen leikkausta, implanttien kanssa D. Välissä raskaus implanteilla. Tehtiin poisto ja pieni rasvansiirto. Kudokset palautuneet mainiosti, toki rintani ovat nyt jälleen pienet. En ole katunut poistoa hetkeäkään.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.177 sekuntia